Canparee Ebaki henüz 8 haftalık cinsiyeti öğrenince yazarım inşallah 😅başka postlarda da bi kız bi erkek diyorlar beynim yandı 😂
Ebaki Elcin-Meryem cnm sana da erkek erkek kız yine erkek cikiyo sağlıklı gebeliğin hiç olmadi mi cnm doğan yok mu yani basın sağolsun 😔
Canparee Ebaki ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kızdı dimi bende geçen yaptım ileri geri gitti geldi. Sağlıklı olsun da fark etmez. Yaşadığım kayıptan sonra tek isteğim
Ebaki Sevin21 yuzugune ip ya da saç telini bağla ya da gümüş kolye sonra avuç içinden yukarı doğru kaldır yuvarlak cizersr kız gidip gelirse erkk oluyo cnm çocuk sayını da veriyo
Sermec27 Ebaki 5 gebelik yaşadım ilki kürtaj oldu cinsiyeti bilmiyordum ikincisi ölü doğum olmuştu o erkekti sonra yine oğlum oldu yaşıyor 3 yaşında 4. Gebelik yine kürtaj oldu 5. Gebelik yine oğlum oldu 2 aylık 🥰
Ebaki Sevin21 pardon cnm senin 3gebeligin olacak kimyasal yuzukte cikmiyo yanlis etiket atmışım özür dilerim 😔😔
Sermec27 Ebaki 5 gebelik evet doğru ama ilk kürtajdan sonra iki gebelik erkek oldu sonra yine kürtaj sonra yine erkek oldu kürtajlar neydi bilmiyorum cinsiyeti