Selm kızlar hamileyken umreye giden varmı varsa kaçıncı haftada gttinz nasıl gectıgı hakkında kısa bir bilgi verirmisnz

Aysegul99 Eylül’ün 5 gbi düşünüyoruz 14 15 hfta arası oluyo
    5 yasnda oğlum var onu annemlere bırakıcam hamileliğim rahat geçiyo smdi gitmesek ileride daha da zorlaşır dıye
    Peki yanınıza ne aldınız vitamin ilac vs önerebilecgniz ürünler varmı smdiden tsk ederm

Ertugrul_annesi17 pişik kremi bacalarına sürersin bol iç çamaşır. Benim son aylar olduğu için çok idrara çıkıyordum abdest alınan yerle tavaf edilen yerin arasındaki mesafe uzak olduğu için bi o zor oluyordu Allah sabrını veriyor yardım ediyor şimdiden Allah kabul etsin bizleri de unutma dualarında kolayca doğuralım 🥰

Ertugrul_annesi17 doktorum omega 3, demir ilacı, magnezyum ve her ihtimale karşı Progestan yazmıştı. Bunları kullandım. (Progestanı kanaman olursa diye kullan demişti, ama gerek kalmamıştı kanama gibi bir durum yaşamadım.) Haftanız küçük sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum ama tabiiki doktorunuza danışın.

Ertugrul_annesi17 limon al yanına klimalardan üşütebilirsin, hemen bi limonlu çay iyi gelir. Birde ara öğünlerde çok zorlanıyordum yada bazen yemekler istediğim gibi olmuyordu. Asla tost yapılan bir yer bulamamıştım 🥹 kavurma kaşar yanınıza alın. Ben götürmediğim için pişman olmuştum. Sert ezilmeyecek meyve falanda götürebilirsiniz yanınızda. Elma vs. Son günler artık yemek yiyemediğim için gelmek istemiştim:d

Aysegul99 beni azda olsa zorlayan tek şey yemek oldu, bide canım bir şeyler çekiyordu bulamıyordum. Onun dışında merak ettiğin sormak istediğin şeyler varsa sorabilirsin. Bende 37 haftalığım 20-22 arası gitmiştim. Çok özledim🥹

Ertugrul_annesi17 o malum yere gidip malum insanlara para kazandırrmaya gerek var mı böyle bi dönemde

Crnogzhn ben 1.2cm ile 24 ten 39+0 a gittim ne alaka ya sürekli yatmıyoe musunuz zaten 24 sonrası dikiş atılmaz ne saçma. Siz yatın kalkmamaya calısın. Tam acılsa da doguracaksınız diye bir sey yok. Bebeği hissetmek ok o oluyor yatagınızı yokuş yapın trandelenburg pozisyonu seklinde

3 ay sonra

Aysegul99 merhaba bende Allah nasip ederse diğer ay umreye gideceğim ama hamilelik durumunda umre için istenilen menenjit aşısı hamile iken yapılmıyor diyorlar siz giderken nasıl yaptınız aşı oldunuz mu

2 ay sonra