Dişim çok fena ağrıyordu kırıldı apsede yaptı.Diş Hastanesinin aciline gidince doktorda birşey yapamadı.Googleda çok araştırdım.Parol içen çokmuş hamileyken bir zararıda yok diyorlar 19 haftaya yakınım.Doktor vermediği sürece ilaç içen biri değilim asla.Başım ağırsa su içerim uyurum öyle geçer ama dayanılacak gibi değildi içtim şükür etki etti.Başka kullandığım bir ilaçta yok bir sıkıntı olmaz değil mi?
İlaç içmeyen ben parol içtim...
Hamilelikte sadece ağrı kesici olarak parol kullanılıyor bir şey olmaz 🌹
Nazo77 hayır canım ne olacak o ağrı stres bebeğe daha çok zarar verecek sen de huzursuz olacaksın. Ben gebeliğimin başından beri B grubu astım ilacı alıyorum doktor kontrolünde. Parol da B grubu olan yani plasentaya geçmeyen ilaçlardan . Doktoruma güveniyorum
Cansugamze_ Kaç tane içilebiliyor günlük acaba?Sabah sıra alınmıyormuş doktora mecburen günü bekleyeceğim bir haftadan fazla var ne yazık ki…
Gamze_gamze İçen çok olunca bende içenlere güvendim gerçekten çok çaresizdim yoksa içmezdim normalde bile içmeyen ben şuan mecbur kaldım.Başka çaremde yoktu ne yazık ki.
- Düzenlendi
Nazo77 Maşallah vücudunu hiç ilaca alıştırmadığın için parol bile hemen fayda etmiş. Parol pek etki etmez normalde gebelere
Gamze_gamze Aynen biraz başım ağırsa eşim hemen iç derdi içmezdim şimdi işime yarayacağını nereden bilebilirdim çok şükür.
Nazo77 parçalanıp içmeye uygun bir ilaç mı bilmiyorum, onu öğrenip öyle kırın için, bazı ilaçlar tehlikeli oluyo kırınca. Ama diş ağrısı ben de çektim çok zor durumda kalırsan en fazla günde 3 taneye izin veriyorlar . Dayanabilirseniz hiç içmemek veya 1 tane ile idare etmek daha doğru tabi. Acil şifalar diliyorum 🙏
Gamze_gamze Bende çoğu kişide etki etmediğini okudum Elhamdülillah
Nazo77 aynı durumdayız canım bir anda apse yaptı dşim şişti doktoru aradım parol ya da minoset içebilirsin dedi bir de ilk gebeliğimde de diş ağrım vardı onda da bana anestezi spreyleri var zararsız olanlar onlardan al sık dişine yutma demişti o da rahatlatmıstı
- Düzenlendi
Nurellaaaaaaa1212 sıkıp ağzı mı çalkalıyoruz?0ndanda alırım pazartesi.Karanfil yağıda iyi diyorlar kulak çubuğuyla sürdüm ama ağzımın sol tarafı uyuştu eee tükürük falan çok geçmedi geçti etkisi.
Cansugamze_ minosette var canım
Nazo77 evet canım
Nazo77 gebelıkte ve dogumdan snra agrı kesıcı olarak sdece parol verılıyor
Nazo77 hamilelikte tek verilen ilaç paroldur içiniz rahat olsun