Nazo77 içmeniz gereken ilacı içmişsiniz☺️ gebelikte her türlü ağrıya sadece parol içmeye izin veriyo dr lar. Günde 3 seferi geçmeyecek ama o da çok çok zor durumlarda 3 e kadar izin veriyolar, 5-6 saat arayla

Gamze_gamze İçen çok olunca bende içenlere güvendim gerçekten çok çaresizdim yoksa içmezdim normalde bile içmeyen ben şuan mecbur kaldım.Başka çaremde yoktu ne yazık ki.

huysuz__ yarım içmeyi deneseydim diye düşündüm yine ağrı olursa öyle yapacağım ne kadar az o kadar iyi yine.

Nazo77 Maşallah vücudunu hiç ilaca alıştırmadığın için parol bile hemen fayda etmiş. Parol pek etki etmez normalde gebelere

Gamze_gamze Aynen biraz başım ağırsa eşim hemen iç derdi içmezdim şimdi işime yarayacağını nereden bilebilirdim çok şükür.

Nazo77 parçalanıp içmeye uygun bir ilaç mı bilmiyorum, onu öğrenip öyle kırın için, bazı ilaçlar tehlikeli oluyo kırınca. Ama diş ağrısı ben de çektim çok zor durumda kalırsan en fazla günde 3 taneye izin veriyorlar . Dayanabilirseniz hiç içmemek veya 1 tane ile idare etmek daha doğru tabi. Acil şifalar diliyorum 🙏

Nazo77 Bende 8 haftalık gebeyim grip oldum dr 6 saatte bir parol içebilirsin dedi canım o sorun olmuyormuş. Hoş ben sadece gece içtim o kadar da içmeye içim el vermedi ama diş ağrısı zordur 6 saat arayla içibiliyormuşuz yani 🌸

Nazo77 aynı durumdayız canım bir anda apse yaptı dşim şişti doktoru aradım parol ya da minoset içebilirsin dedi bir de ilk gebeliğimde de diş ağrım vardı onda da bana anestezi spreyleri var zararsız olanlar onlardan al sık dişine yutma demişti o da rahatlatmıstı

Nurellaaaaaaa1212 sıkıp ağzı mı çalkalıyoruz?0ndanda alırım pazartesi.Karanfil yağıda iyi diyorlar kulak çubuğuyla sürdüm ama ağzımın sol tarafı uyuştu eee tükürük falan çok geçmedi geçti etkisi.

Nazo77 insanlar hamileyken ameliyat oluyor anksiyete krizleri geçiriyor hastalıkları oluyor uyuyamıyor ve ağır ilaçlar illa ki kullanmak zorunda kalıyor. Çünkü herkesin gebeliği aynı değil. Parol etkisi olmayan zararsız bir ilaç. Yan etki olarak yapsa yapsa uyku yapar o da bi ihtimal. İlaç kullanmıcam diye kendize eziyet etmenize hamileliği zorlaştırmanıza gerek yok. Bu kadar takmayın herşeyi. Akışına bırakın.

Parol candır kimine etki etmez ama ilaca alışkın değilse bünye rahatlatır bende aldım gebelikte gerekli oldu bir kaç kere