Seymstc Bende yumurtlamadan 1 hafta kadar sonra sağ kasığımda batmalar ve kasılmalar hissettim adet günüme 3-4 gün kala hamile olduğumu öğrendim
Hasret18ayaz Kedicik27 24 temmuz son adet uygulamaya göre 9 Ağustos yumurtlama tek belirtim göğüs hasassiyeti 19 haziranda kürtaj oldum ondada tek belirtim göğüs hasasiyetiydi
momBg Hasret18ayaz ayyy çok sevindim sanki kendim gibi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💘başka bi belirtiniz oldu mu bende kan vereceğim ama 24 bekleyeyeyim diyorum üzülmemek için
mrvess Benim de 2 gün gecikmem var . Sağ bacağımda ve kaşığımda adet olacakmışım gibi ağrı var ama olmuyorum hala test de yapmadım bi kaç gün beklemek istiyorum bu şekilde ağrı belirti midir acaba
mrvess Gkce18 her ay bir sürü testle negatif görünce bu kez hayal kırıklığı yaşamamak için tutuyorum kendimi yarın yapıcam inşallah isteyen herkes hamiledir 🥰🥰
mrvess Gkce18 ben sabah kan verdim sonuç bekliyorum ama yarın çıkar dediler hayırlısı olsun inşallah 🥹🥹🙏🏻🙏🏻
Elif-ada- Gkce18 Postlarinizi görüyorum inşallah hayırlı haberi alirsiniz nezaman test yapacaksınız burdan paylaşmayı unutmayın bu zorlu süreçten bende geçiyorum gebelik haberlerini duyunca çok mutlu oluyorum inşallah bukez olur🤗
Gkce18 Elif-ada- yaa bitanem çok teşekkür ederim 😘💗 Allah razı olsun 💗salı günü yapacağım inşallah kuzum yazarım buraya😘💗💖
Zarifokur Ebaki benim 8 günüm var bugünle beraber daha belli olmaz bence 10 günü geçmesi lazım yumurtlamadan