Zarifokur Gkce18 hey maşallah geri sayım başladı . Bugün bende sağ yumurtalık kısmı ağrıyor sanki o ağrı bacağıma vuruyor . Doktor sol yumurtalık büyüdü demişti . Tahmini 5 gün çatlamadan sonra
Cnsnsns Gkce18 gökçeee canımm ben dayanamayıp yaptım ama negatif çıktı :( umarım erken diye negatif çıkmıştır
Gkce18 Cnsnsns canım erken diye cıkmamıştır benim ilk gebeliğimde tam 17. Gün silik çizgiyle pozitif oldu 😘💗
Cnsnsns Gkce18 gökçemmm inşallah öyledir inşallah erkendir ya yumurtlamadan 17. Gün sonra mı test yapmıştın
Gkce18 Cnsnsns aşkım 14 ünden itibaren yapmaya başlamıştım takii 17. Gününe kadar bembeyaz negatif çıkmıştı 😘oyüzden güzel düşün inşallah hayırlı sonuçlar çıkar 😘
Zarifokur Gkce18 canım döllenme günüm ayın 12 de oldu . Çatlama da oldu . Ağrı vuruyor geçiyor arada bakalım yarın artacak mı ☺️inşallah olur
mrvess Gkce18 ben sabah kan verdim sonuç bekliyorum ama yarın çıkar dediler hayırlısı olsun inşallah 🥹🥹🙏🏻🙏🏻
Zarifokur Zeyson bende az önce yaptım merak ettim . Çatlamadan sonra 7. Gün yok çıkmadı . Kesin yok demek ki
Elif-ada- Zarifokur Çok erken ama 10/12 günde çıkıyor geç dollenmeyse adet 7/10 gün geçince ancak öğreniyorlar boznayin mirelinizi inşallah güzel sonuç alirsiniz