Zarifokur Aloudn 😂😂hahahaha bana kimse bıçak saplıyor gibi olmadım 🥴🥴 olursa hastalanırken bile belli belirsiz ağrım olur
Aloudn Zarifokur İlla o şekilde belirti olması gerekmıyor herkeste ve her gebelıkte farklı olabiliyor🥹
Zeyson Gkce18 benimde bugün çatlamadan sonraki 7. Gün 4 gündür adet olacakmışım gibi agrım var gögüslerim şiş hatta dün gece dedim heralde adet olacam bat 24
Zeyson Gkce18 piktwn sonraki günümü sayıyon yoksa çatlayıp silikleştikten sonraki günümü sayıyon cnm ben cumartesi sabah tam pikti t c den daha koyuydu ama akşamkinde hafif silikleşmeye başlamıştı t c den
Gkce18 Zeyson cok hafif bi renk değiştinde saymaya başlıyorum canım catlama oluyor o tamamen silik olmasına gerek yok
Esraasln Gkce18 benim bi yorumum yok sizi hep görüyorum forumda 17 haftalık hamileyim . Allhım en yakın zamanda kucagını doldursun canım benim 😍
Gkce18 Esraasln yaa aşkımm Allah razı olsun senden çok teşekkür ediyorum 💖🥰😘 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰💖
momBg Hasret18ayaz testlere göre pozitif kan testinizi de rica etsem haber verir misiniz ? Sizin için çok sevindim🙏🏼🙏🏼
momBg Hasret18ayaz ayyy çok sevindim sanki kendim gibi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💘başka bi belirtiniz oldu mu bende kan vereceğim ama 24 bekleyeyeyim diyorum üzülmemek için