Bihterrr 20 gün kullandım sadece. İlk iki gün eşim koldan vurdu çok acıdı göbek hiç denemedim. Kendim vurmak zorunda kalınca bacaktan denedim ve hiç acımadı
Aysnragc minnosbirkiz merhaba bi sorum olacaktı bende iğne kullanıyorum vurmadan havasını alıyorum ama bazen resmen içindeki su dışarı çıkıyor sizde de öyle oluyor mu?
minnosbirkiz Aysnragc evet oluyordu, iğneyi ters çevirip biraz parmağınızla vurun iğneye, içinde ki sıvı ters yöne hareket ettiğinde alıyorum havasını ☺️
Bussuk Bir_nazenin01 ben de göbekten cesaret edemedim. Eşim varken koldan vuruyor o olmadı zaman ben bacaktan vuruyorum. Dizinin oraya 4 parmagını koy üst tarafına vur ama damarlara dikkat et benim bacaklarımda damarlar cok belli. Si göbekten nasıl vurdunuz acımadımı yada vevepe zarar olmazmı
Bir_nazenin01 Bussuk iğnenin asıl amacı göbekten vurulanı hiç acımıyor sadece yanıyor ama vuracak yerim kalmadı o yüzden bacağı merak ediyorum
Civciv53 Bir_nazenin01 koldan vurabilirsiniz dirseğin dört parmak üstü aynı şekilde omuzunda 4 parmak altından.
Alone Bir_nazenin01 vuruluyor cnm. Ben hala göbekten yapıyorum ama internete yaz görsellerde arat tam bölgeyi gösteriyor orada
Sedacannn Bir_nazenin01 baldırımın dış kısmından vuruyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım hala yaşamıyorum daha rahat