Bir_nazenin01 Kızlar göbeğimde yer kalmadı bacaktan vuran var mı vuran varsa bile bacağın hangi kısmı?
minnosbirkiz Bir_nazenin01 koldan deneyin isterseniz, o biraz daha rahat oluyor, bacaktan hiç denemedim
Beyz28 Bende göbekte yer kalmayınca bacağa geçtim daha az acıyor keşke daha önceden bacağa vursaydım hemen üst kısma vuruyorum
nimetdeniz Beyz28 bacağın yan kısmına mi vuruyorsunuz bende göbekten vuruyorum ama bacağa geçmek istiyorum
minnosbirkiz Bir_nazenin01 bende kendimce taktik geliştirdim öyle kolumdan vuruyorum 🥲 kolumu koltuğun başına koyuyorum, üsttende parmağımla bastırıyorum, en gergin kısımdan iğneyi batırıyorum, sonra yavaş yavaş veriyorum ilacı ☺️
Aysnragc minnosbirkiz merhaba bi sorum olacaktı bende iğne kullanıyorum vurmadan havasını alıyorum ama bazen resmen içindeki su dışarı çıkıyor sizde de öyle oluyor mu?
Mucizee80 Bir_nazenin01 merhaba canım bende bugün hamile olduğumu öğrendim benim sonucum daha çıkmadı coraspin 100 mg baslamstık hemen kadın doğuma gideyim mi yoksa bekleyim mi sonucu görmeden hemen iğne falan başlar mi ki
Bir_nazenin01 Mucizee80 canım hayırlı olsun hemen gitmen lazım rapor çıkartırman lazım bekleme sakın 💙
EsEf Bir_nazenin01 ben ilk hamileliğimde vuruyordum koldan bacaktan karından ama bu sefer fazla acıtıyor diye vuramıyorum bacagımdan hep karnımdan vurdum
glycnkrt Bir_nazenin01 bacağa cesaret edemedim. yardımcı olacak biri varsa eğer koldan yaptırın daha rahat
Aysegul0000 Oluyor ben aylarca bacaktan vurdum dizin 4-5 parmak üstünden biraz dış taraftan yapacaksnz . Aynı göbek gibi elinizle eti sıkıp yavaşça yapın