Bir_nazenin01 bende kendimce taktik geliştirdim öyle kolumdan vuruyorum 🥲 kolumu koltuğun başına koyuyorum, üsttende parmağımla bastırıyorum, en gergin kısımdan iğneyi batırıyorum, sonra yavaş yavaş veriyorum ilacı ☺️

myavocado, başlığı Oksapar bacaktan vurulur mu? olarak değiştirdi.

Bir_nazenin01 merhaba canım bende bugün hamile olduğumu öğrendim benim sonucum daha çıkmadı coraspin 100 mg baslamstık hemen kadın doğuma gideyim mi yoksa bekleyim mi sonucu görmeden hemen iğne falan başlar mi ki

Bir_nazenin01 ben ilk hamileliğimde vuruyordum koldan bacaktan karından ama bu sefer fazla acıtıyor diye vuramıyorum bacagımdan hep karnımdan vurdum

Oluyor ben aylarca bacaktan vurdum dizin 4-5 parmak üstünden biraz dış taraftan yapacaksnz . Aynı göbek gibi elinizle eti sıkıp yavaşça yapın

Kolda rahat oluyor bacakta kasa gelme durumu daha çok bazen gerçekten çok ağrıyordu.

20 gün kullandım sadece. İlk iki gün eşim koldan vurdu çok acıdı göbek hiç denemedim. Kendim vurmak zorunda kalınca bacaktan denedim ve hiç acımadı

minnosbirkiz merhaba bi sorum olacaktı bende iğne kullanıyorum vurmadan havasını alıyorum ama bazen resmen içindeki su dışarı çıkıyor sizde de öyle oluyor mu?

Aysnragc evet oluyordu, iğneyi ters çevirip biraz parmağınızla vurun iğneye, içinde ki sıvı ters yöne hareket ettiğinde alıyorum havasını ☺️

Bir_nazenin01 ben de göbekten cesaret edemedim. Eşim varken koldan vuruyor o olmadı zaman ben bacaktan vuruyorum. Dizinin oraya 4 parmagını koy üst tarafına vur ama damarlara dikkat et benim bacaklarımda damarlar cok belli. Si göbekten nasıl vurdunuz acımadımı yada vevepe zarar olmazmı

Bir_nazenin01 koldan vurabilirsiniz dirseğin dört parmak üstü aynı şekilde omuzunda 4 parmak altından.