Kızlar selam, soğan suyu hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misniz ? Acaba nasıl uyguladınız bende bu ay uygulamak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum 🙏🏻🫶🏻
Soğan suyu kullananlar
Prof. Saraçoğlu nun tarifleri var YouTube onları dinleyen bence açıklayıcı anlatıyor
Adetim bittikten sonra başlıyordum sabah akşam ılık ılık içiyordum bir hafta
senadnoz adet bittiği ertesi günü 3 ya da 4 gün yaptım ben, sabah akşam, istikrarli yapamadim ama tek ilişkide hamile kaldim🙏🏻
Bebegimm77 bende sabah aksam şeklinde başlayacagım sanırımm🫶🏻
Eliffyamann maşallah Allah bağışlasın banada dua edermisiniz lütfen dış gebrlık geçirdim ve korkum var cok fazla stres yapıyorum yapmamam lazım ama elde değil 🥹
Merhabalar ben bu konuyu çok detaylı araştırdım ve şuan da kendim de uyguluyorum. Polikistik over sendromu tedavisi için başladım. Tarif net olarak şu şekilde
Adet bitişinden iki gün sonra başlayarak 15 gün boyunca
Bir buçuk su bardağı içme suyunu kaynadıktan sonra bir orta boy soğanı soyup dörde bölüp atıyorsunuz altı kısık ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynatıyorsunuz.
Ilıdıktan sonra süzüp içiyorsunuz. Sıcağa yakın ılık olmasını tavsiye ediyor İbrahim Saraçoğlu
Günde 2 kez aç karnına yapılması gerekiyor.
İki ay adet sonrasında yapılması daha iyidir diyor
Benim annemde bu kürle erkek kardeşime hamile kalmıştı tam 15 yıl önce
Dilerim herkese şifa olur. 😊
senadnoz bence soğan suyundan ziyade en etkili keçiboynuzu özü kullanın karı koca saçları aç karnına 1 yemek kaşığı 1 ay düzenli kullanın farkedersiniz
tugce_snygt42 evet cok faydalı oldugunu duymuştum onuda yapayım inşallah 🙏🏻🫶🏻
senadnoz şifa versin inşallah