Kızlar selam, soğan suyu hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misniz ? Acaba nasıl uyguladınız bende bu ay uygulamak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum 🙏🏻🫶🏻

Prof. Saraçoğlu nun tarifleri var YouTube onları dinleyen bence açıklayıcı anlatıyor

beybim0 ona baktım ama adetten sonra başlamak gerekiyor diyordu burdada daha önce okumuştum adetten sonra bırakın diyenler oluyordu bilemedim bir türlü

senadnoz ben reglin 3. Günü başladım hatta yanlış mı yaptım diye korktum ama bir sıkıntı olmadı. 4 ya da 5 gün yapabildim anca. Soğan suyu mu vesile oldu vakti mi şimdiydi bilmiyorum ama temmuz ayında kullandım şu anda 6 haftalık hamileyim 🥰

senadnoz ben kistimin erimesi için kullanmistim klomen+ çatlatma ignesj tedavisine baslicaktim kistimden dolayı baslayamiyordum soğan suyuyla kistten kurtuldum o ay bişey kullanmadan kimsayal gebelik geçirdim bir ay ara verdim ikinci ay klomen+çatlatma iğnesiyle hamile kaldım

senadnoz adet bittiği ertesi günü 3 ya da 4 gün yaptım ben, sabah akşam, istikrarli yapamadim ama tek ilişkide hamile kaldim🙏🏻

senadnoz ben adet olmadan 1 hafta önce başladım normalde adetim 4 gün sürerdi ay 7 gün sürdü sonra hamile kalmıştım zaten

bilgedmr ayy maşallah ya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🫶🏻

Umayy1 maşallah Allah bağışlasın. Benimde 3aylık duphaston tedavisinden sonra grbrlik olmazsa catlatma tedavisine baslarız demişti ve rahim filmi çekeriz demişti doktorum. Dış gebelik geçirmiştim çünkü oyuzden bu ay rahım filmide çekilecegim muhtemelen

Eliffyamann maşallah Allah bağışlasın banada dua edermisiniz lütfen dış gebrlık geçirdim ve korkum var cok fazla stres yapıyorum yapmamam lazım ama elde değil 🥹

Huda-27 maşallah ya ne güzel ne güzel şeyler söylediniz banada dua edin lütfen Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın 🙏🏻🥹

Merhabalar ben bu konuyu çok detaylı araştırdım ve şuan da kendim de uyguluyorum. Polikistik over sendromu tedavisi için başladım. Tarif net olarak şu şekilde
                  Adet bitişinden iki gün sonra başlayarak 15 gün boyunca
                  Bir buçuk su bardağı içme suyunu kaynadıktan sonra bir orta boy soğanı soyup dörde bölüp atıyorsunuz altı kısık ağzı kapalı olarak 5 dakika kaynatıyorsunuz.
                  Ilıdıktan sonra süzüp içiyorsunuz. Sıcağa yakın ılık olmasını tavsiye ediyor İbrahim Saraçoğlu
                  Günde 2 kez aç karnına yapılması gerekiyor.
                  İki ay adet sonrasında yapılması daha iyidir diyor
                  Benim annemde bu kürle erkek kardeşime hamile kalmıştı tam 15 yıl önce
                  Dilerim herkese şifa olur. 😊

senadnoz bence soğan suyundan ziyade en etkili keçiboynuzu özü kullanın karı koca saçları aç karnına 1 yemek kaşığı 1 ay düzenli kullanın farkedersiniz

Mommywolf yaa ne güzel anlatmışsınızz🫠 eskilerden beri cok bilinen bir şey demekki soğan suyu, Allahım herkese şifa versin inşallah 🥰