Arkadaşlar merhaba, hamilelik nasıl gidiyor? 🤰
Ne sorun yaşadınız ve ne çözüm buldunuz? 🍀

Ben 22 haftalığım şu anda, fibromyalgia’ya bağlı olarak inanılmaz sırt ağrılarım var çok erken başladı, çözüm bulamadım ama spor ve egzersiz ile azalttım.
Ve sırt ağrıları yürüyüş ve hareket kabiliyetimi kısıtladığı için de 9 kilo aldım, bu kilo alım süreci beni çok üzüyor, ne yapabilirim öneri bekliyorum. Sizlerden de sorun ve çözümlerinizi yazmanızı bekliyorum, zira herkes birşeyler yaşıyor ve hamilelik sürecinde ekstra etkileniyor ☺️

32+2🌸 60kilo ile hamile kaldım şuan 67kiloyum bacaklarıma ağırlık binmeye başladı bile🥲

Yakamozlu o haftada ben de 9 kg almıştım ve hiçbir sorunun yoktu çok yemediğim halde aldım, şimdi 34+5teyim toplam 15 kg aldım 2 aydır kg almıyorum hatta iştahım bıçak gibi kesildi ki 15 gündür hareketsiz yatıyorum. Keske istahım olsa da yesem diyorum suan lütfen kafaya takmauın ben de cok takıyordum

Yakamozlu 40+4 de kızımı kucağıma aldım hamilelik süresi boyunca 2 kilo aldım. Benim ilk zamanlar bulantım kusmam vardı son zamanda da ağrı ve kramplar vardı normal olarak ama herhangi bir şey yapmadım yattım dinlendim. Çalışıyorum son 1 ay izne çıktım dinlendim 🌸 kızım şuan 26 günlük 🥹🥹

Yakamozlu 29+1 deyiz 43le hamile kaldım şimdi 51 kiloyum. Ve ben hamileliğe kadar 47 kiloyu geçemiyordum ki, o da ancak ilaçla 😂

Yakamozlu 30+4 11 kilo. Mide yanması yolda yürüyemiyoeum baskı yapıyor legen kemiğime dogru uyuyo sanki yaslnıp😀 fısarda gezmek tozmak yalan oldu bana 😀😀

Ytsnzy Kilo alımınız çok güzel 🥰 cinsiyeti ne isim düşündünüz mü ☺️

Regima Ah maşallah o nasıl zayıflık hayatımda hiç o kadar zayıf olmadım 🫣 ama zayıf hamile kalmak çok güzel bir avantaj tebrik ederim sizi 🥰

iremd-1798 Benim hiçççç bulantım olmadı, maşallah gibi iştahım açıldı ama dikkat ettim, ama dediğiniz gibi yine de aldım. Doğru söylüyorsunuz idrak etmem zaman alıyor ama 🥲

Yakamozlu bana çok geliyor kilom ya daha da çok alacak gibiyim🥲 erkek cinsiyeti isimi kayınpederimin adı olacak sanırım🥹🥹

Ytsnzy İsimin anlamı güzelse eğer olsun 🥰 Umarım dizinde içinize siner 🤍 Doktorumda beni 40 kilo alanlar var şükret diye teselli etmişti 😅

Ezel16 Ne güzellll nasıl başardınız 🥲 çatlak oldu mu hiç bide