feridelevent_08 Bu süreçte bu kadar stres asla iyi değil lütfen sakin ve ılımlı olun. Ben Ocak ayında tedaviye başladım sözde. Yani ocakta ilk görüşmeye gittim. Sonrasın da beklemeler, aksilikler. ertelemeler oldu Nisanda tam başlayacaz derken bu sefer uzun protokol yapacaz dediler ve bir ilaca başlattılar yani nisan ayında yumurta toplama olmayacaktı ve bu geçen süreçte aşırı stres altına girdim. Son olarak çok şükür mayısta iğnelere falan başladım yumurta toplama olacak kesin artık taze transfer olurum derken ohss riskinden dolayı transfer için iki adet dönemi bekleyelim dediler o bekleme sürecinde artık hayırlısı budur diye kafamı çok rahatlattım ve Ocakta başlayan tedavim Temmuz ayında transferle sona ulaştı ve çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm. Zaten pozitif gördükten sonra geçen zamanın hiç bir önemi olmuyor aksine farkediyorsunuz ki doğru zaman bu zamanmış. Şu an hep şimdi doğru zamanmış diyorum.
Siz de böyle düşünün bebeğiniz zaten doğru zamanda (inşallah ilk transferinizde) size gelecek. Neden bebeğiniz stres ve kaygı dolu bu bedende can bulsunki? Sakin, huzurlu ve pozitif bir bedene ihtiyacı olacak onun. Ona bunu sağlayın ve inanın. Bol dua, bol inanç ve pozitif duygularla o günü bekleyin ♥️♥️
Tahmini transfer ne zaman olur
Sedanurasdf Benin reglden sonra yanılmıyorsam 20. Gün tranfer oldu. Sizin de aşağı yukarı öyle olacaktır 🌸
Larraa gittiğim gün 20. Gün oluyo o gün mü yapar acaba yoksa 😅
Larraa peki bu süreçte hangi ilaçları kullandınız acaba, ayy inşallah olur cok heycanlıyım 🙏😂
Sedanurasdf Aynı haftaiçinde yapacaktır o zaman muhtemelen. Aynı gün yapmaz bence ama yarın gel diyebilir, 2-3 gün sonra diyebilir ama yakın zamanda olur 🥰
Larraa ya cok sevindim hadi inşallah bakalım 🙏❤️
Sedanurasdf Transfer sürecinde sadece progestan fitil kullandım. Transferden 4-5 gün önce başladım ve transferden sonra 15 gün kullandım ve bıraktım.
Başka hiç ilaç kullanmadım.
Larraa anladım cok tesekkür ederim 🙏
Sedanurasdf Rica ederim siz de ilk transferden sonra pozitif görürsünüz inşallah. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Güzel haberlerinizi burayada yazarsınız 🥰
Larraa amiin inşallah valla , cok merak ediyoeum karın büyüyünce nasıl oluyo en cok onu hissetmek istiyorum inşallah nasip olur 😍
Sedanurasdf Onu ben de çok merak ediyorum daha doğrusu hareketlerini hissetmeyi ama henüz 10. Haftadayım biraz daha sabretmem gerek bunlar için 🥰
Larraa evet haklısınız herseyin başı sabır gercekten 😍 inşallah sağsalim kucagınıza alırsınız sizde 🙏❤️
Larraa çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🤲🏻❤️ sabrınıza hayran kaldım 🌹 okadar haklısınızki bnde uygulamaya çalışıyorum sakinleşiyorum derken bişey yapıyorlar imalar falan orda kopuyor herşey Allah’a havale ettim herkesi gözümden akan her damlanın hesabını sorsun Rabbim boğazım düğümleniyor !
Sedanurasdf Amin inşallah çok teşekkür ederim. 🥰🌸
feridelevent_08 Teşekkür ederim Allah razı olsun 🌸 İnsanları önemsemeyin. Söylerler maalesef. İmaları, söyleyecek lafları bitmez. Hamilelikte de, çocuk olunca da, olmayınca da her zaman moral bozacak bir şey bulurlar ama siz moralinizi bozarak onların eline koz vermeyin. Önünüzde şansınızın yüksek olduğu, mucizevi bir tedavi süreci var sadece tadını çıkarın ♥️🌸
Larraa Çok haklısınız 🌹 Teşekkür ederim ❤️
Sedanurasdf 16 Ağustos reglin 2.günü gittim estrofem ecopirn prednol falbiol başladı 1 hafta kullanıp 23ü kontrole gideceğim canım
Kalınlığına 6mm demişti reglin 2.günü
Mine38 beni baya gec cagırmıs o zaman 😅
@“Sedanurasdf” hayırlısı olsun hakkımızda inşallah