feridelevent_08 Bu süreçte bu kadar stres asla iyi değil lütfen sakin ve ılımlı olun. Ben Ocak ayında tedaviye başladım sözde. Yani ocakta ilk görüşmeye gittim. Sonrasın da beklemeler, aksilikler. ertelemeler oldu Nisanda tam başlayacaz derken bu sefer uzun protokol yapacaz dediler ve bir ilaca başlattılar yani nisan ayında yumurta toplama olmayacaktı ve bu geçen süreçte aşırı stres altına girdim. Son olarak çok şükür mayısta iğnelere falan başladım yumurta toplama olacak kesin artık taze transfer olurum derken ohss riskinden dolayı transfer için iki adet dönemi bekleyelim dediler o bekleme sürecinde artık hayırlısı budur diye kafamı çok rahatlattım ve Ocakta başlayan tedavim Temmuz ayında transferle sona ulaştı ve çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm. Zaten pozitif gördükten sonra geçen zamanın hiç bir önemi olmuyor aksine farkediyorsunuz ki doğru zaman bu zamanmış. Şu an hep şimdi doğru zamanmış diyorum.
Siz de böyle düşünün bebeğiniz zaten doğru zamanda (inşallah ilk transferinizde) size gelecek. Neden bebeğiniz stres ve kaygı dolu bu bedende can bulsunki? Sakin, huzurlu ve pozitif bir bedene ihtiyacı olacak onun. Ona bunu sağlayın ve inanın. Bol dua, bol inanç ve pozitif duygularla o günü bekleyin ♥️♥️