• Öneri
  • Kendinizi kocanıza begendiriyormusunuz

Merve_3351 demesine gerek yok ki ahaha neyi nasıl sevdiğini artık biliyorum o sekilde yapıyorum arada normal günde de zaten cilveliyim azıcık 😀😀 ama bazen yorgun olunca içimden gelmiyor

Merve_3351 ilk önce biz kendimizi beğenmeliyiz diye düşünüyorum.Mesela eşlerimiz bize kendini beğendirmeye çalışıyor mu kıyafetiyle traşıyla önce bunu bi düşünmeliyiz 😊

Merve_3351 zevklerimiz ortak oldugu icin surekli istedigi sekilde kesim boya ve kiyafettleer soz konusu oluyor 😅

Merve_3351 Eğer beğendiği şeyler benim de hoşuma gidiyor ya yaparım onun da hoşuna gider yaparsam

Merve_3351 kendim için yapıyorum kendimi bakımlı görmek hoşuma gidiyor tabi ben kendimi beğenince eşimde beğeniyor iltifatla belli ediyor. Zaten aşırı kıskanç bi eşe sahibim saç boyamamı asla istemiyor. Saçlarımı kestiricem ben derim önce bi ton laf eder ne gerek var bilmem ne sonra döner güzel olmuş yakışmış ama ne gerek var sen hep güzelsin zaten der ister ki evde en paspal halimle nasılsam dışarda da öyle olayım o yüzden eşimin istediği için değil önce kendim için yapıyorum çünkü ona kalsa ne gerek var ben her halinle seni zaten beğeniyorum diyo😂

Merve_3351 valla beğenmek zorunda, ben onu butun gun kırmızı pıjamasıyla görüyorum evde bı albenısı olmuyor benim en bakımsız halım bıle en güzel halım yanında begensın bı zahmet😂

Merve_3351 yaparim begendi birsey varsa alırım isterse renk tonumu değişirim sonucta eşim istiyorsa neden yapmayayım ki hayatımız sanirim.ondan güzel 😀

Melodimm
          Òyledir aşkom hani daha çok şöyle mesela sana şu kiyafet tarzi daha cok yakisiyor der onu yaparmisin