Merve_3351 Eğer beğendiği şeyler benim de hoşuma gidiyor ya yaparım onun da hoşuna gider yaparsam
Kendinizi kocanıza begendiriyormusunuz
Merve_3351 kendim için yapıyorum kendimi bakımlı görmek hoşuma gidiyor tabi ben kendimi beğenince eşimde beğeniyor iltifatla belli ediyor. Zaten aşırı kıskanç bi eşe sahibim saç boyamamı asla istemiyor. Saçlarımı kestiricem ben derim önce bi ton laf eder ne gerek var bilmem ne sonra döner güzel olmuş yakışmış ama ne gerek var sen hep güzelsin zaten der ister ki evde en paspal halimle nasılsam dışarda da öyle olayım o yüzden eşimin istediği için değil önce kendim için yapıyorum çünkü ona kalsa ne gerek var ben her halinle seni zaten beğeniyorum diyo😂
Merve_3351 Yo beni her halimle sever. Makyaj yaptığımda ben seni her türlü beğeniyorum uğraşma der 🤣
Sumisali_
Aynen öyle belime kadar saçım vardı oda o halini seviyormuş omzumda kestirdim 2 hafta önce 😁
yagmurus önce kendi isteigimiz tabiki😊
Evrimnbe òyle şeylerde oek cekilemez🫠
Merve_3351 valla beğenmek zorunda, ben onu butun gun kırmızı pıjamasıyla görüyorum evde bı albenısı olmuyor benim en bakımsız halım bıle en güzel halım yanında begensın bı zahmet😂
Merve_3351 yaparim begendi birsey varsa alırım isterse renk tonumu değişirim sonucta eşim istiyorsa neden yapmayayım ki hayatımız sanirim.ondan güzel 😀
Merve_3351 olsun kökü sizde uzar.Kısa saçlarınızla da çok bakımlı olabilirsiniz ama içinizden geliyorsa tabi.
Merve_3351
O beni her halim ile begenir💃🏻
Melodimm
Òyledir aşkom hani daha çok şöyle mesela sana şu kiyafet tarzi daha cok yakisiyor der onu yaparmisin
Sumisali_
Kahkul perçem severim ben o sevmez kahkulde kestiricem 😄 (koca sevgim)
Merve_3351 hiç keyfim yok kendi bana begenilsin valla umrumda bile degil
Yeniyeniden
Karşiliksiz kılımı kıpirdatmam🤣
Hayatniniz güzelse ne mutlu☺️
- Düzenlendi
Merve_3351
Evet bak onu yaparım😂😂Mesela sana kısa saç yakışıyor dedi kestirdim😅Zaten kendim de kısa saç severim🫠
Plakkafa_ queen🌸
Merve_3351 kocaya kendimizi beğendirmek valla çok hojdur ama banena . 😀Halim yok hiçbişeye valla 😀😀
Melodimm
Benmi fesatım bilmiyorum. Bir yorum yaptığında genel düşüncesimi yoksa bana mı sadece onu bilmiyorum. Bunun için dediği şeyler hoşuma gitmiyor tam tersini yapıyorum
Merve_3351 Şükürler olsun ki beni her halimle beğenen bir eşim var. En paspal halime de iltifat eder en şık halimi de över. Hamile değilken de böyleydi. ☺️ Ama bazen içimden gelir, ekstra şeyler yaparım onun için. 😍