Birmucize 2.500 tl emzirme danışmanlığı ücreti dedi 2 yüz yüze seans bir ay boyuncada telefonda destek ben istanbuldan geldim baya uygun geldi fiyatı doğum ne zaman canım

Galya15 Doğuma 10 gün kaldı heran gelebilir. Kızımı emziremedim içimde büyük yara Online emzirme eğimi falan aldım. Yaptığım hataları falan gördüm hocada gayet iyidi ilk kendim denerim bakarım olmadı ebru ebeyi çağırırım. Evet fiyatı iyi Online danışmanlık ile aynı resmen

Birmucize Bilgim yok maalesef. O hastaneye gittiğim için sadece yaptığını biliyorum. Fiyat bilgim yok. Instagram hesabı var ama oradan ulaşabilirsiniz.

Birmucize benimde o kadar sürem kaldı 28 Ağustos sezaryen gözüküyor ve bende ilk kızımda emziremedim bunda çok istiyorum

Galya15 benimde öyle ya 😪 peki özel değilse niye emziremediniz? Benim göğüs ucum yoktu süt hemen gelmedi biberon emzik kullandı ağır bir lohusalık yaşadım kaynanam yüzünden çocuk emmedi ama bunda bütün önlemleri aldım artık nasip

Birmucize bizde kızım yogunbakıma alınmıştı pandemiydi 5 gün kaldı ve ne ten teması ne emzirme hiç biri olmadı hastanede biberon vermiş çıkınca asla kabul etmedi sağım yapmakta göğsümü kuruttu 😔

Galya15 silikon göğüs ucu eds sistemi kaşık biberon süt artırıcı çay polomatlar dut komposto falanda yaptım sizce eksik var mı önereceğiniz bişey

Birmucize yok canım ama kaşık biberon kullanmak aşırı zor süt gelirse eds ye gerek bile kalmaz bende silikon göğüs ucu ve eds aldım bestekar damla aldım birde kuru dut benim sütüm vardı kızımda kuru dut yiyince ve kaynatıp içince sütüm kendiliğinden akıyordu canım seninde aklında bulunsun

Galya15 kaşık biberon için öyle söylüyorlar ben merkeze uzak oturuyorum ne olur ne olmaz diye aldım attım çantaya. Benim üç gün sütüm hiç gelmedi o yüzden dedim mama vereceksem eds ile vereyim en azından göğsümü tutar alışır diye. Aldım dut onu yapıcam bide bana en çok gelen tavsiye pekmezi sulandır iç oda süt yapıyormuş onuda denicem

Birmucize kesinlikle eds denemek lazım bide pekmezi sulandır derken nasıl yani canım bardağa bir kaç kaşık pekmez üstüne su mu

Galya15 detayını sormadım hiç burda adıyamanlılar var öyle yapıyorlarmış açık tarif sormadım