Emzirme Danışmanı veya Özel hemşire
Galya15 fiyatı ne kadar acaba detaylı bilgi verirmisiniz merak ediyorum ☺️
Tazeeeaneee_ evet bende orda gördüm ebru ebeyi. Benimde doktorum Tuna hocaydı çok memnundum. Ama fiyatı çok yüksek geldi normal doğuma 28 bin dedi. Yanlarda günnur hocaya geçtim oda 10 bin baya fark var
Birmucize Nev hospital’da Fatma ebe var. O da yapıyor diye biliyorum.
yokusbebek onun nasıl oluyor peki bilginiz var mı fiyatı uygulaması falan
- Düzenlendi
Galya15 Doğuma 10 gün kaldı heran gelebilir. Kızımı emziremedim içimde büyük yara Online emzirme eğimi falan aldım. Yaptığım hataları falan gördüm hocada gayet iyidi ilk kendim denerim bakarım olmadı ebru ebeyi çağırırım. Evet fiyatı iyi Online danışmanlık ile aynı resmen
Birmucize Bilgim yok maalesef. O hastaneye gittiğim için sadece yaptığını biliyorum. Fiyat bilgim yok. Instagram hesabı var ama oradan ulaşabilirsiniz.
yokusbebek teşekkür ederim ☺️ numarası bende var beni ara demişti ben kesin olmayınca aramadım.
Galya15 benimde öyle ya 😪 peki özel değilse niye emziremediniz? Benim göğüs ucum yoktu süt hemen gelmedi biberon emzik kullandı ağır bir lohusalık yaşadım kaynanam yüzünden çocuk emmedi ama bunda bütün önlemleri aldım artık nasip
Galya15 İhşallah ikinci bebeleri emziririz 🌸
Galya15 silikon göğüs ucu eds sistemi kaşık biberon süt artırıcı çay polomatlar dut komposto falanda yaptım sizce eksik var mı önereceğiniz bişey
Galya15 kaşık biberon için öyle söylüyorlar ben merkeze uzak oturuyorum ne olur ne olmaz diye aldım attım çantaya. Benim üç gün sütüm hiç gelmedi o yüzden dedim mama vereceksem eds ile vereyim en azından göğsümü tutar alışır diye. Aldım dut onu yapıcam bide bana en çok gelen tavsiye pekmezi sulandır iç oda süt yapıyormuş onuda denicem
Galya15 detayını sormadım hiç burda adıyamanlılar var öyle yapıyorlarmış açık tarif sormadım