elifbsraaa1 Kızlar benimde 16,17 pik gibiydi ama dünkü testi daha koyu görüyorum sanki bugünde çatlama olmuş olabilir mi uzun zamandır silik çizgi görmüyordum 7 Ağustos adetin son günüydü
Melike3506 Mihriimah bizimde 2 eylül yıl dönümümüz 1 sene olacak inşallah bende hayırlı haber alırım inşallah yıl dönümü hediyesi olur 😇
Mihriimah Melike3506 inşallah canım benim çok sevinelim bu ay en azından sizden bile duymak umut olur 🤲🏻 bizimde 3.senemiz 🥰
Beyzaaaa037392 zlemceylan Galiba bu ay pik olmiyacak hic😫 baya koyulasmis gozukuyor bugun yaptigim ama beklenilen surenin cok ustunde boyle koyu oldu
Beyzaaaa037392 zlemceylan Yani boyle 1,5 gun falan oldu akinti ama az az ilk gun seffaf diger gun beyazimsi. O bir kac gün süren akinti olmadi henuz
zlemceylan Beyzaaaa037392 normal ama yumurtlama da öyle oluyor değerlendirdin mi peki belki senin testte çıkmıyorsa diye düşündüm
zlemceylan Beyzaaaa037392 ama bugün bayağı koyulaşmış canım dikkatlice bakınca kasığın falan hiç ağrıyor mu peki
Beyzaaaa037392 zlemceylan Canim evet baya koyu oldu ama kutuda 5 dakikayi gecti mi dogru degildir sonuc yaziyor, resim cektigimde 15 dakika rahat olmustur. Simdilik regli belirtiside cok agrimda cok hic