Beyzaaaa037392 Kubraylvc Kutuda 5 dakika yazdigi icin ona gore hareket ediyorum ama 10-15 dakika diyenlerde var
Mihriimah zlemceylan çıktı canım negatif malesef.. hala regl olmadım ama olacakmış gibi belirtilerim var zaten bekliyorum 😢💐
Melike3506 Mihriimah üzüldüm ama canın sağolsun. Nasipten ötesi yok biz ne kadar planlasakta uğraşsakta. Allah hepimize bu mutku haberi almayı nasip etsin 🤲🏻
zlemceylan Mihriimah aaa üzüldüm ama olsun sağlık olsun önünüzdeki ay yine ovulasyon takibi yaparaktan bakarız 🥰
Mihriimah Melike3506 aynen öyle canım gerçekten nasipten öte yol yok.. hayırlısı diyorum eşim ameliyat olmuştu önümüzdeki hafta kontrole gideceğiz bakalım ne diyor ondan sonra belki tüp bebeğe yönelebilirim.. böyle beklemekte çok yıprattı beni çünkü
Mihriimah zlemceylan birkaç aydır düzenli değil ama akıntım geldiğinde anlarım 🌼 senin nasıl gidiyor durumlar ne
Nurbl Mihriimah akıntı şaşırta bilir ben bu ay ovulasyon yaptım yumurtlamaya 3 gün varken sadece şeffaf geldi sonra birdaha akıntı olması su gibiydi ovalayın yapmasam o gün yumurtladım sanacaktım