cansu_dgn Beyzaaaa037392 canım sen yurtdışında mı yaşıyorsun bu testten bende kullandım da bu hep koyu gösteriyor bu testleri ters şekilde yapıştırmayı dene o zaman daha kolay görürsün pik oldu mu diye
Beyzaaaa037392 cansu_dgn Evet canim yurtdisinda yasiyorum bekledikce hepsi pik varmis gibi kafam karisiyor😁 Ama ters koymayi denicem bir, aksam tekrar test yapmayi düsunuyorum
cansu_dgn Beyzaaaa037392 bende yurtdısındayım canım bende bundan kullandım da ordan tahmin ettim :) sen ters koyarak yapıştır öbür türlü hepsi koyu gözüküyor
zlemceylan Beyzaaaa037392 aslında dikkatlice bakıldığında da 17 Ağustos gibi sanki pik olmuş gibi senin testlerinin rengi biraz açık yakından bir çekebilir misin
Beyzaaaa037392 zlemceylan 17 agustos olan test bu Yani kutuda 5 dakikadan fazla bekletmeyin diyor 10-15 dakika sonrada nerdeyse her test pik gibi ama oda dogru degildir yani kafam cok karisti, kesin kacti bu ay
zlemceylan Beyzaaaa037392 evet pik olmamış görünüyor bir an uzaktan kuruyunca bi emin olmak için dedim de acaba bu testin pik olmuş hali nasıl
Mihriimah zlemceylan @Melike3506 Kızlar ben bu sabah kan verdim 😅😅 regl iki gün gecikti bişey çıkmıcağını biliyorum ama spor falan yaptığım için merak ettim. Üç gün önce kahve leke gelmişti bidaha devamıda gelmedi. Yani bence negatif ama bari sizinle paylaşayım istedim 🫣🫣
Mihriimah zlemceylan canım benim ❤️yarın yıldönümümüz bir mucize olur inşallah 🤲🏻 seninde ay sonuydu sanırım bat dimi
zlemceylan Mihriimah evet 30 Ağustos ama benim 4-5 gün oynuyor genelde 1-2 eylüle kayabilir belki ❤️ bizim de dündü yıl dönümümüz inşallah siz güzel haberi alırsınız 🥰
Melike3506 Mihriimah bizimde 2 eylül yıl dönümümüz 1 sene olacak inşallah bende hayırlı haber alırım inşallah yıl dönümü hediyesi olur 😇