Denizinannesisss Selam kızlar ✋ bende mayis 2018 kızımı kucağıma aldım ve bugün yine hamile olduğumu ogrendim👣
Burcuveburcum Duydum duydum kalp atışını duydum 💓 7+2 🙋♀️ Doğum 10 Eylül kısmetse kan uyuşmazlığı testim de negatif çıktı çok şükür darısı kalp atışı bekleyenlere🙏
Gamzetoklu Burcuveburcum bende yarın gidiyorum kalp atışı için hem heyecanlı hem tedirginim daha önce kötü tecrübe yaşamış biri olarak Allahım bir daha ne bana ne başkasına yaşatsın🙏🏻 Nasipse 16eylül bizimde☺️ Herkes sağlıkla huzurla alsın bebişini kucağına🙏🏻🎈
Ftm58 Ezo-masum canım son adet tarihime göre hesaplamıştım salı günüde doktora gittim Hesabım doğru çıktı , keseyide gördüm 🙈
Hazan Ftm58 benimde öğrendiğimde adetim 2 gün geçmişti ve 720 çıkmıştı o zaman kaç haftalık dedi dr size
Ftm58 Ben adetim iki gün gecikince gidip kan verdim acilde o zaman 776 çıkmıştı son adet tarihim 21 aralık ona göre kendim hesaplayıp 4 haftalıktır diye düşünmüştüm Salı günüde hastaneye gittim 4+4 dedi doktor
Rabiabck10 Bende Eylül’de Doğum yapıcam allah nasip ederse 🙏🏻 Kızlar alışveriş yapan var mı neler aldınız
Cnsmrc Eylul0212 bende bugün 8+2 oldum ve 5 eylül doğumluyum. Hep içimden geçiriyorum keşke 5 inde doğsa diye ❣
Babyloanding Kızlar bende son adet tarihime göre 5+3 haftalığım yarın keseyi görmeye gidicem sizce görünün mü benim gibiyken gören var mı
Burcuveburcum Gamzetoklu amin güzel düşünün herşey güzel olsun inşallah bambaşka bir his evlat başka bişey Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏