NanishAgayeva Merve15 bende ciddi bir belirti yoktu sadece hiss etmistim onun icin erken test yaptim pozitiv cikti
smyyedmr54 Merve15 benim adetim gecikti canım, 12 günlük dediler o zaman, 1 ay kadar bekledim doktora oyle gittim, 6 haftalık dedi. Ben cok acıkıyordum, hala öyleyim sürekli açım. Ve hissiyat diyebilirim. 🤗
Tugbalpsr Merve15 halsizlik olmaya başladı en son adetime 5 gün kala mide yanmasıyla uyandım erken gebelik testi yaptim hemen çıkmıştı şu an 7+4 deyim 😊
Merve15 Merhabalar bnmde gebelik şüphelerim var eğer olursa 3 haftalık diye tahmin ediyorum sizler ne zaman öğrendiniz bilgilendirir misiniz 😊
Yavyum Bende aynı şeklide çok teni öğrendim benim tahminime göre şu an 4+6 doktor randevum var haftaya daha hiç doktora gitmedim bi yardımcı olur musunuz acaba 🤗
pukiablaoluyor FatmanurCo Mesela ben 😊 hamilemiyim degilmiyim bende farkinda degilim.9 haftalik oldu ne mide bulantisi ne aserme hic bisi bilmiyorum.Allah herkese boyle hamilelik nasip etsin 😊
pukiablaoluyor Meryemhakan Bende 9 haftalik hamileyim lekeler icin progestana gerek yok die biliyorum.Bende kullandim 1 hafta kanamam oldugu icin ama kanama durunca doktorum biraktirdi birdahada yasamadim boyle bisey.
Ezo-masum Bende eylül annesi olucam inşallah.2 tane test yaptım ikisinde pozitif bu programa göre 4 haftalık gösteriyor biraz daha bekleyip doktora gitmeyi planlıyorum inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeğimizi
Demetalya Bende yarın gitçem inş çok merak ediyorum 2 hamileliğim 2 yasında bir kıZım var insan yöne o heyecanı yaşıyor çok güzel bir duygu
Kereminannesihtc smyyedmr54 6.4 um gidiyorum bu aksam kalp atisi icin bende. Bakalim pit pit duyacak miyiz acaba🎀
pukiablaoluyor Burcuctn Agustos sonu aliriz kucagimiza insallah 😊 ben 30 Agustosu yakalayabilirsem,dogumgunum evlilik yildonumu cocugun dogumgunu hepsini birada cikaracagim 😂
Ftm58 Ezo-masum canım son adet tarihime göre hesaplamıştım salı günüde doktora gittim Hesabım doğru çıktı , keseyide gördüm 🙈
Eylul0212 Merhaba kızlar bende 8+0 im 6+5 te duydum çok şükür kalp atışını ama vajinal bakmisti doktorum. Cuma tekrar gidicez inşallah normal ultrasonda duyulur artık 🙏❤ 2 Eylül doğumluyum inşallah bebeğimde 2 Eylül'de doğabilir mis ❤🙏
Cnsmrc Eylul0212 bende bugün 8+2 oldum ve 5 eylül doğumluyum. Hep içimden geçiriyorum keşke 5 inde doğsa diye ❣
Tugcesmsk Bugun gittim beb de kızlar. 6+1im.kalbinin stısını gordum ama sesinş duyamadık. Alttan da istemedim. Haftaya tekrar bakıcaz kalp atısı ıcın😇