Burcuveburcum Gamzetoklu amin güzel düşünün herşey güzel olsun inşallah bambaşka bir his evlat başka bişey Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Gamzetoklu Burcuveburcum amin canım hepimiz inşallah🙏🏻 Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın🙏🏻
Xmom Ben de 6+5.. 3 senelik bekleyişten sonra güzel günler gördük 🤗 2 gün önce kalp atışını duyduk.. 14 eylül gibi gözüküyor ama bakalım ne zaman doğacak başak burcu evlatlarimiz😁
Xmom Kereminannesihtc ayy ne güzel ayniymisiz😍 cinsiyeti falan öğreniriz beraber 😍 sizin kaçıncı çocuğunuz?
Kereminannesihtc Xmom 2.cocuk benim. 1 oglum var 6.5 yasinda😍 simdi insan cinsiyeti cok merak ediyor haliyle.🙏Allah sagliklisini versinamin
smyyedmr54 Dilek25 yok canım çok şükür olmadı doktoruna sor bence, insallah önemli bir sey degildir. Dikkat et kendine cok fazla yorma 😑
smyyedmr54 Merve15 benim adetim gecikti canım, 12 günlük dediler o zaman, 1 ay kadar bekledim doktora oyle gittim, 6 haftalık dedi. Ben cok acıkıyordum, hala öyleyim sürekli açım. Ve hissiyat diyebilirim. 🤗
Aytac_Guven Kereminannesihtc 5aylık oğlum var ikinciye hamıleyım 8hafta 4gunluk kalp atışını duydum çok şükür oğlum 9eylulde doğum yaptım bu bebısde ağustosun sonu eylulun 3gozukuyor