annesadman Suhammeh yok daha duyamadı 18 şubat tekrar gelin dedi ve %51 ihtimalle ikiziniz olucak dedi 😍
Suhammeh annesadman yaaa çok sevindim çok güzel bir haber bu maşaAllah peki beta nız 5. Haftada kaç çıkmıştı Benim de var öyle bir ihtimalim
annesadman Suhammeh ben yurtdışında kalıyorum burda malesef beta bakmıyorlar sadece vajinal ultrasonla muayene oluyor biraz ağrılı geçiyor ama. 1 hafta sonra turkiyeye gelicem orada kan değerlerime baktırıcam inşallah 🤲🏻
Esrtl BEnimde Cumartesi ölçtürdüğüm beta değerim 172 çıktı. Yarın doktora gideceğim. Son adet tarihim 15 aralıktı. Sanırım 5 haftalık ama bana göre 3 haftalık 🙂 Geçen sene 7. Haftada kalp atışları durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım 😞 Umarım bu seferki öyle olmaz. Çok korkuyorum
Yenibebeklianne Tugcesmsk 1300 ken 4 5 hafta görünüyordu kan testinde ama SAT'a göre 5+1 di canım senin de o civarlar olabilir o zaman
Yenibebeklianne Tugcesmsk sizin en doğru tarihiniz ultrasonda bello olur o zaman biraz karışık sizin hesap
Nazli18 Kızlar benim beta 5. Haftada 10845 çıktı ama dün yani 7. Haftada bebeğimizi gördük kalbi de atıyor çok şükür 🙏 her yüksek beta çoğul gebelik anlamına gelmiyor sadece ihtimal barındırır
smyyedmr54 Dilek25 merhaba canım bende 6+6 haftalık hamileyim, dokturum 6+1 de keseyi gördü ve kalp atışını dinletti çok şükür 🤲 6. Hafta kalp atışının duyulma haftası dedi 😍
Dilek25 smyyedmr54 canım çok sevindim darısı bana inşallah bende yarın gideceğim doktora bakalım 😍 konumuzla ilgisi yok ama bişey sormak istiyorum. İki gündür kahverengi lekelenme var bende az oluyo ama var. Sende de oldu mu acaba
Kereminannesihtc smyyedmr54 6.4 um gidiyorum bu aksam kalp atisi icin bende. Bakalim pit pit duyacak miyiz acaba🎀
smyyedmr54 Dilek25 yok canım çok şükür olmadı doktoruna sor bence, insallah önemli bir sey degildir. Dikkat et kendine cok fazla yorma 😑
Elifcvk Kereminannesihtc bendede yamukluk var dedi ve ilaç yazdı düşük tehlikesi olabilir die. İki gün ilacı kullandım başka doktora gittim bişeyin Yok dedi sende başka doktora git canım