İki gün önce buraya post açmıştım kasılmalarım var mı diye ama hastaneye gitme konusunda emin değildim düzensiz kasılma vardı ve çok hafif sancı olduğundan doğum sancısı değil dedim. Sabahına kontrolüm vardı ve nstde sancım çıktı alttan muayene ettiler 5 cm açıklığım vardı. Yatış yaptılar ve açılmam hızlı ilerlesin diye suni sancı verdiler 1 saat kadar o samcıyı çektim hatta daha azda olabilir 10 cm açılmam olunca doğumhaneye aldılar ve 3 kere ıkınmamın sonucunda bebişim doğdu💖 ama şu an göğüs ucum yok ve silikon ucsuz göğüs ucumu almıyor🥺
38+0 doğurdum🥰
@“Ea_aylms6”#p33604341eda senmisin sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin rabbim inşallah canım 🤲 ❤️
Oyyy gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah🥰🙏 hiç önemli değil nasıl tuttuğunun bence buna takılmayın ve bu güzel günlerin tadını çıkarın böyle olması gerekiyorsa böyle olsun süreç siz iyi olun yeter ki🌸🥰 dışarıdaki sözleri tıkayın kulaklarınızı.🍀🧿
ZeynepDuru17 amin inşallah😍
Ea_aylms6 nst de sancı çıktığı nasıl anlasiliyor
Ea_aylms6 Ne güzel bi doğum olmuş😊 Rabbim bizlere de böyle doğum nasip eder inşallah bizde suni sancı ile doğumu başlatıcaz ama korku ister istemez var çok zor mu suni sancı en azından deneyimleyen birinden duymak istiyorum
Ea_aylms6 hayalimdeki doğum süreci kısa ve net. Benim de ilk hamileliğim Eylül sonu doğumum yani benim için imkansızı başarmak normal doğum çünkü canım biraz tatlı en ufak ağrı sızı çekmeyi sevmem.. normal doğum istiyorum bu yüzden sezeryan ağrısı çekmek beni hasta edecektir diye. Açılmanız kendiliğinden nasıl öyle çok oldu herhangi bir ley yaptınız mı nolur dua edin benimde öyle açılmam olsun tek avazda doğurayım ya 🥹 Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Ea_aylms6 Hayırlı olsun çok güzel bir doğum olmuş sağlıklı, huzurlu günleriniz olsun ailece. Darısı başımıza diyelim🧿🙏 Açılmanız kolay olmuş herhangi bir şey yapmış mıydınız bunun için?