Çok güzel doğumunuz olmuş
38+0 doğurdum🥰
Allah analı babalı büyütsün ins 🧿❤️🌸
Ea_aylms6 süt sağma makinaniz varsa emzirmeden önce azıcık sağın ucunu çıkarın öyle emecektir bebeğiniz benimde öyleydi
Bebeğim aslında emdiği göğüs ucu değil kahverengi kısımdan emiyor sadece ucu olunca daha kolay kavrıyor ama şu an o da çok acemi olduğu için ememiyor asla göğüs ucu kullanmayın onun rahatlığına ve plastiğine alıştırmayın zor da olsa bir süre sonra almaya başlayacaktır siz ağzının biraz içine itip öyle emmesini sağlayın yoksa göğüs ucunuz da çok yara olur uçtan emmediği zaman yara da olmaz acı da deneyin mutlaka ne dediğimi anlayacaksınız hemşireyim ben tecrübelerime güvenin
kbrhnky1996 sizi korkutmak istemiyorum ama gerçekten kötüydü Allah güç kuvvet versin inşallah
- Düzenlendi
cerend2024
Çok teşekkür ederim açılmam olsun diye ayriyetten bir şey yapmadım. Ama hamileliğim boyunca hiç ağırlaşmasım eski ben gibiydim yerleri eğilerek elimle siliyordum. Ve 36. Haftadan itibaren hurma ananas ve sürekli merdiven inip çıktım banyoda sıcak suya oturdum ce ördek yürüyüşü yaptım bunların etkisi var mı bilmiyorum
Cagla-2434 amin inşallah teşekkür ederim 💖
DenizBatus var ama memeyi verdiğimde ağzını açmıyor aranmıyor bile
- Düzenlendi
Kubrayildiz- çok teşekkür ederim ama hastanedeki hemşireler de denedi hiçbir şekilde emmedi onlarda silikon göğüs ucu almamı söyledi pompayla meme ucunu çıkarıyorum mememi verince emmiyor bile enmeyince aç kalmaz mı ? Sarılık olmaz mı