Burcinella bebeğin durabildiği kadar durması daha iyi değil mi?ben ilk sezaryenimi 39.haftada yaptım doktorum o zamana gün verdi benim sancılarım o gün başlamıştı zaten ama mecburi sezaryendi kızım 4 kilo doğdu.doğum şekli kendi tercihiniz tabi ama bence erken gibi
37. Haftada kendi isteğimle sezaryen olacağım
Hllozclk bende panik atak var hamileliğimi öğrendiğimden beri kendimi şartladim psikolojik olarak hep dedim ben normal doğum yapmicam dedim hatta evden dışarı çıkmadım yürüyüş bile yapmadım acilmam Felan olmasın diye yedim içtim yattım ve bu yüzden 30 kilo aldım sırf normal doğum yapmamak için çok korkuyorum psikolojim çok hassas kaldiramam normal doğumu kendimi biliyorum canli canlı o sanciyi acıyı çekersem beyin olarak çok yıpranırim en azından sezeryanla ağrım acım olur bir şekilde idare ederim diyorum bilmiyorum ben çok fena korkuyorum normal doğumdan
Minnaksever karnım ikiz bebek gibi çok büyük taş gibi sert yatamıyorum üstüne gören ikiz sanıyor bilmiyorum çok kilo aldım 30 kilo aldım ondan mı nedir kocaman karnım zorlanıyorum bende 38 Felan aldırmak istiyordum doktor 37 uygun deyince birşeyde diyedim ne bileyim inşallah bir sıkıntı olmaz
Burcinella benim de öyleydi aşırı büyük bi karnım vardı bana da ikiz mi diyorlardı yatağın yarısını kaplayan hamile yastığımla yatıyordum hatta son kontrolde doktor ultrasonda baktı bebek zorlanıyo artık dar geliyo demişti nasıl yani imkansız diye güldük.gerci ben son haftalarda mecburi yatista olduğum için belki bana çok koymamış olabilir.bi de şimdi size sıcakta zor geliyodur
Burcinella
Anladım demek ki bu şekilde uygun görmüş doktorunuz☺️ sağlıkla alında kucağınıza 🥰
Mii artık 37 haftalık doğan bebekte gününde doğmuş sayıyorlar yani gelişimi kilosu iyiyse sorun olmaz herhalde bana ciğer geliştirici iğne vurdular 34 haftalıkten zaten şuan 36 haftalık ama bebeğin kilosu gelişimi 38 haftalık dayanabilirsen bekle 38 haftani sancin ağrın yoksa benimki beni zorluyor artık çok sert taş gibi karnım nst sancım çıkıyor sürekli zorlanıyorum yani arada 1 hafta çokta sorun olmaz diyorum kendime kötü düşünmemeye çalışıyorum rabbim sağ sağlim kucağımiza almayı nasip eder inşallah
Betl35 Amin inşallah hayırlısıyla hepimiz sağ sağlim bir solukta kucağımiza alırız 🤲🏻🌸
Benim kızımda tansiyon ve preeklampsi sebebiyle 37+5 de olmuştu. Doktorum erken olduğunu söylemişti o zaman ama kızım sağlıklı bir şekilde doğdu. 3300 demişti 3100 doğdu. Şimdi hamileyim 37+5 im bu haftaya vermedi doktorum 38+6 verdi
Burcinella yanılma payı çıkıyor banada 3700 dediler normal doğumla sıfır açılma suni sancı ile 3500 doğdu kızım ve çatı muayenesinden korkan bir insanken normal doğurdum o an insan dayanıyor başa gelen çekiliyor doğumdan sonra yürüyerek odama geçecek kadar iyiydim yinede sandalye ile çıkardılar
Minnaksever gece gündüz vantilatörun önündeyim havalar sıcak bir yandan bebekte daraldı içimde sizinki gibi zorlanıyor sancı çıkıyor nst ama ben hissetmiyorum çocuğun içten sancısı oluyormuş ha 37 ha 38 arada bir hafta var diyorum birde ciğer geliştirici iğne vurdular sancımlarim olduğundan dolayı inşallah sorun olmaz dua ediyorum ne yapayım
Banada oğlumu 35 haftasında 3.600 demişti 38+5 sezeryanla 3.300 doğdu. 38 haftasını doldurmayı beklerseniz bence daha iyi olur gibi doğum kendiliğinden başlamazsa eğer Eylülde doktorunuza tatile gidecek her halde o kadar acele ediyor
Temmuzmucizesi26 bende bundan korkuyorum işte açılma yok sancı yok adamı zorla suni sancıyla dogurtuyorlar canlı canlı benimde canım çok tez canliyim kendimi bu şekilde zora sokamam helal olsun size iyi dayanmissiniz
Burcinella madem sezeryan olacaksin bebegin kilolu olmasinda sorun yok erken vermis gunu sanki 39 yakin veriyo bildigim bi sıkıntı yokken niye acele etmis
Burcinella sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
O bebege bi gun bi gundur son haftalar çok önemli
Burcinella Ay lütfen bebek kendisi gelmek istemediği sürece 37 de doğurmayın. 37+1 de doğdu oğlum ciğerleri gelişmişti çok şükür ama bağırsak problemi çok vardı. Ve emme refleksi yok denecek kadar azdı ve sarılığımız çok uzadı. Bence 37 hafta çok erken benim suyum gelmişti mecburen doğum yaptım ama sizin öyle bir durumunuz yok en erken 38 de öneririm 🙏🏼 şimdi yine hamileyim pazartesi bende 36 haftalık oluyorum doktorum şimdi kendisi gelmezse 39 da alırız diyor
Yusufun_Annesi22 nst düzensiz sancılarım çıkıyor ben hissetmiyorum sanciyi hastanede felan yattım ciğer geliştirici iğne vurdular sancı olduğundan mı acaba 37 verdi bilmiyorum ki ya kafam çok karıştı şimdi tatil ayağına mı erken alıyor yoksa sancidan mı bilmiyorum ben sordum 37 erken değil mi hocam dedim gelişimi kilosu iyi dedi bende bişey diyemedim
Burcinella merhabalar hayırla sağlıkla alın kucağımıza bence doktorunuz bir mahsur görmediyse bişey olacağını sanmıyorum özel mi devlet mi acaba