• Doğum
  • İki farklı doktor iki farklı söylem

myavocado yorumunuz sayesinde farklı bi bakış açısı oldu benim için ve gerçekten size hak verdim. Sanırım bende kesi ve zorlanmayı çok göze alamadığım için arada kaldım çünkü böyle birşey duymayı beklemiyodum ve bunu duyduğum andan itibaren inanmak istemedim o yüzden bu kadar çok kafamı karıştırdım

Knuslu yine de fikir yürüttüm tabii 🤷 umarım bebiş ve sizin için en kolay en sağlıklı yol hangisi ise öyle olur 🙏

Knuslu bence başka bir özel hastanede normal doğumu destekleyen bir doktora gidin.Dedikleri gibi devlet hastanesinde zorunluluk yoksa normal doğum yaptırıyorlar.

Knuslu hayır bende sezeryan olduğum için pişman değilim çünkü herhangi bi sıkıntı yaşamadım sadece sezeryan sonrası ilk hafta dikiş ağrısı oluyor o kadar ki çocuğuma eşim ve ben baktık.buyuklerdrn destek almadık ona.ragmen iyiki.sezeryan.olmusum.diuorum

Knuslu
    Sezaryenden prim vs aldığı için olabilir mi? Bilgim yok sadece fikir ürettiğim için yazdım, oladabilir şaşırmam… ne tercih ederdim bilemiyorum doktor doktor gezmenizde imkansız gibi baya zamanı gelmiş 🙏

Knuslu bazı özel hastaneler ve doktorlar sezaryen yanlısı oluyor burda nasıl bir yol izliyceğiniz size düşüyor bi kaç özel hastaneye daha başvurabilirsiniz

Knuslu devlet doğru söylüyordur çünkü özel ekstra para almak için sezeryan diyor ben sana söyleyim

Knuslu
      Bence başka bir doktora da git yengem normal diye tutturdu halbuki çatısı darmış. Normal yaptı ama o kadar kesisi oldu ki hele kan kaybından ölecekti eve geldi on gün yataktan kalkamadı. İkinci de direk sezeryan istedi çünkü ilkte sezeryan olsa bin kat daha iyi idi alttan dikiş daha zormuş

Knuslu devlet doktoru zaten hayatı bir risk yoksa kesinlikle sezeryan demez. Mantıklı olan kendi doktoruna gidip normal doğumu denemeyi istediğini söylemen. Bı dene acilmanin durumuna göre olmadı sezeryana alinirsin. Benimde normal doğumum baya baya zor geçti . Çok kesi vardı aşırı hatta. Plastik cerrah getirttim ayrı. Düşün yani okadar zor dikişi yapıldı. Ama yine diyorum normal doğum daha kolay. Yine hamileyim yine normal istiyorum. Kasımda rahimden ameliyat oldum. Allah’ım çıktıktan snra ölüyordm dedim sezeryan olsam demek çocuk falan ilgilenemem bu halde.

Knuslu aynı hastanede farklı bir doktordan destek alsan paketini etkiler mi ki

Özelde normal dogum fiati daha fazladır bilginiz olsun sezo daha ucuz doktorunuz bence sizi düşünmüş ama daha ner olsun kafam dersen 3. Doktordan görüş al bence

Yani doktor neden yalan söylesin ki? Devlette zaten isteğe bağlı sezaryen yapmıyorlar diye biliyorum sen kesildin mi parçalandın mı onu düşünmüyorlar o yüzden özeldeki haklıdır, içine sinmiyorsa farklı bir doktora daha git özelde.

Knuslu benim ablamda geçen hafta ikinci doğumunu yaptı ikiside normal doğum du ilki çok rahat doğdu ikinci baya zorluydu 20 tane dikişi oldu normal şartlar da daha suyu gelmedi doğumu başlamadı ama gününü geçtiği için zorla kızı doğurtturdular iki gün ağlaya ağlaya bi hal oldu sancı verdiler derken 2.gün sonunda doğdu

Hlyhlybtr iminci normal dogum ilki kadar zor ve fazla kesi olmuyormus zaten genelde ilkinde zorlananlar ikincisinde kolay atlatiyormus insallah sizinde oyle olur

busra_basturk gercekten bünye meselesi bende normal diye direnip ayni problemleri yasamak istemiyorum sadece doktorlarin her biri farkli soylemlerde bulundugu icin hangisine güveneceğimi sasiriyorum

Barbie77

Barbie77 iki farkli doktor iki farkli sey soyleyince ister istemez biri yalan söylüyor diye düşünüyor insan cunku neye gire karar veriyolar bilemedigim icin benimde ilk dogumum olacak ve tecrubesiz olmak insani korkutuyor

Miskinim onu kabul etmiyolar etik olarak uygun degil diye sadece dilekce ile doktor degistirebiliyosun bende 36 hafta biyunca ayni doktora gittim ve son anda degistirsem uygun olmaz diye degistirmedim yani her turlu bi karmaşa yaşıyor insan

Knuslu canım annende zor doğum yaptıysa belki onunda çatısı dardır o zamanlar bilinmiyor tabi, genetik benzer sende öyle zorlanabilirsin 😕