Knuslu bence söylemlerdeki bu fark özel ve devlet olmasından kaynaklanıyor, özeldeki doktorunuz olmaz dememiş zaten çatı dar olduğundan zorlu olabilir demiş ki olabilir. Ama devlette çatının biraz dar olması sebebi ile, doğumun zor olması çok kesi veya yırtık olmasi gibi durumlarda da normal doğum yapıldığı için devletteki doktorun size sorun yok demesi normal. Yani devlette sezaryen denmesi için tıbbi bir mecburiyet, anne ya da bebeğin hayatını riske atacak bir problem görülmesi gerekiyor, onun dışında sizin normal doğumda ne kadar zorlanacağınız, kesileriniz, yırtıklar pek kimsenin umrunda olmuyor diye düşünüyorum. Tabi ki karar sizin, bence de normal doğuma kati bir engel yoksa kesinin fazla olması göze alınabilecek bir risk çünkü çok çabuk iyileşiyor zaten, zaten özel doktor da uyarıp kararı size bırakmış. Ben sizin aksinize özeldeki doktorun kasten yalan söylediğini düşünmüyorum yani, olanı daha rahat söylemiştir ama devletteki zaten sizi çatı darlığı sebebi ile sezaryene alamayacağı için normal deyip geçmiştir.