Kızlar ben detaylı değil sadece bebeğimin yüzünü görmek için renkli ultrasona gitmek istiyorum istanbul Avrupa yakasında önereceğiniz hastane var mı vee fiyat nedir acill
Renkli ultrason
Bazı hastaneler muaneye olurken renkli de gösteriyomus orda yüzünü görür müyüm gidenler bana bir cevap fikir verinn
03Guitars özel hastaneler belirli haftadan sonra renkli verıyor resımlerı dıye bılıyorum benım gıttıgım hastanede bazı doktorlar verıyormuş renkli ben daha 20. Haftaya yenı geldım bakalım dıger ay nasıl verıcek
03Guitars 🤦 yüzünü nasılsa göreceksiniz doğunca, onun yerine gidip detaylı USG yaptırın, Allah korusun bir sağlık problemi varsa ve detaylıda tespit edilirse bebeğinizin hayatı kurtulur önlemi alınır tedavisi yapılır, doğum anı ona göre belirlenir. Bebeğinizim sağlığı, kaşından, burnundan, gözünden önemli olmalı 👍
myavocado Benim gebeliğim yüksek riskli o yüzden perinatoloji doktoru tarafından takip ediliyo yani siz gebelik boyunca 1 kere detaylıya giriyosun ben 16 20 25 ve haftaya 27 olucam inşallah her gittiğimde zaten detaylı ultrasona giriyorum tabiki bebeğimin önce sağlık durumuna baktım ama yüzünü de merak ediyorum yani yakışıklı oğluşumu bir göreyim istiyorum😍devlete gittiğim için renkli yok olan yer varsa tavsiyenizi alırım
03Guitars 🙈 kusura bakmayın 🙏ben detaylı değil sadece yüzünü girmek için dediğiniz için çok yanlış anladım. Çünkü burda fetal dna yı sırf cinsiyet için yaptıran yorumlar okudum daha önceleri 🤦İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 malesef İstanbul konusunda bilgim yok, Ankara’da özel hastane takipliyim rutin her muayenede renkli ile de bakılıyor, her muayenede resmini veriyor dr. Ama her özelde aynı olmuyormuş, siz tavsiye de alın tabi ki ama bence gitmeden mutlaka arayıp teğit edin renkli, 3d ultrason olup olmadığını, fotoğraf talep ettiğinizi söyleyin.
Medipolde takipliyimmher seferinde renkli Usg veriyorlar
sibelgoksu hangı medıpol acaba tüm subelerı oylemıdır bnde esenler olana gtcemde ıns oyledir
Mervealya1992 ben Çamlıca dayım arayıp sorun
sibelgoksu oyle cevp vermezlerki muayenede bellı olur arrkk
Mervealya1992 merhaba bugün Çamlıca medipolde muayene oldum. Renkli usg talebim olmadı onlar da göstermediler klasik siyah beyazdı 🌸
Mervealya1992 ben Bahçelievler medipolden arayıp bilgi aldım renkli varmıs istersen gitmeden arayıp teyit et