Serklaj sonrası ne zaman doğum yaptınız?
Melegimolsun enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız ne gibi şikayetleriniz vardı, bnm de haftam daha erken enfeksiyon olmaktan korkuyorum açıkçası, zamanında hayırla sağlıkla doğsunlar inş en küçük harekette ay bişe olmamıştır diye paranoyak olmaktan korkuyorum:)
emel16
Teşekkür ederim canım.Emelcim enfeksiyondan korunmak için bol su iç günlük 2litre kesin iç .Çamaşırını günlük değişmeye özen göster bide idrarını tutma hemen tuvalete git. Ben 32.haftaya bu şekilde geldim çok şükür enfeksiyon yaşamadım. Bide dikiş yeni ya bunlara daha çok dikkat etmen gerekiyor
Seyma5050 çok teşekkür ederim canım, ne güzel darısı başıma ya erken daha haftam oralara gelmek bana da nasip olsun inşAllah zamanında sağlıkla hayırlısıyla doğmak nasip olsun inşAllah, iki gün oldu bnm daha dikkat etmeye çalışıyorum bende, iki iç günde bir duşa da izin verdi doktorum çok kısa olmak kaydıyla ama daha taze yeni diye duştan da korkuyorum:)
emel16
Amin inşAllah rabbim herkesin hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli bişekilde herzaman dua ederim gerçekten çok zor rabbim herkesin yardımcısı olsun 🤲🏻Uzan devamlı oturma bile bak ben hep öyle yaptım oturduğum zamanlar da oldu ama kendini bilirsin fazla oturma oda rahme baskı yapıyor inan bana riske atma. Film izle dizi izle bende öyle öyle bu zamana geldim işte. Bi dikiş tutuyor sadece oyüzden diğer hamilelere göre bizim baya bi tedbirli olmamız lazım.
emel16 😊 kaç haftalıksiniz.
Valla akıntım ile anladım en baştaki belirti maalesef akıntı oluyo önce normaldi sonradan suyum geliyor sandım o kadar ağırlaşmış ilerlemişti ki meğer çok ağır bir enfeksiyona dönüşmüş
Ben hastanede yatıyorum dün serklaj oldum doktor zor geçti dedi 20. Haftalık gebeyim doktor 9 aya kdar gidecegini düşünmüyorum ama yaşayacagı zmna kdar gelir inşallah dedi yatıyorum hep idrarda yanmam var agrım ve kanamam var biraz açılmam ve rahim agzı kısalıgım vardı riskm çok yüksekti şükür bebegim iyi ameliyat zordu ama oldu şükür
Melegimolsun 18. Hafta içindeyim bn cnm
emel16 16 mm uzunluk ve açılma vardı
Rabia5115 çok şükür canım devamlı Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim" çek ve istirahatine devam et rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻
Seyma5050 valla canım 21. Haftamda acil Serklaj atıldı benim ilkinde aynı şeyleri söyledi dokto 28/32/34 ü görelim tamam dedi bi baktım 37 de doğum yaptım
Rabia5115 sen istirahat et elinden geleni yap riske atma hiç “bişey olmaz “ deme gerisini Allah’a bırak duanın gücüne inan rabbim sana yardım edecektir ben bi kayıp yaşadım oyüzden bu gebeliğimde her günüm korkuyla geçti ettiğim dualar sayesinde bugünlere geldim Allah’ıma şükürler olsun dilinizden duayı eksik etmeyin kızlar 🤲🏻
dilaraulusoy çok şükür çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻Banada aynı şekilde 28/32 dedi 32 olduk hamdolsun rabbim vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻😊
emel16 bana oturma yat felan gibi şeyler hiç demedi normal hayatına devam et dedi bana ama ben yattım oturduğum da oldu zaten çok oturamıyorsun yoruluyorsun yatmak rahatlatıyor kendini biliyorsun çünkü .Az kaldı çok şükür yavruma kavuşucam Rabbim o güzel duyguyu bizlere de yaşatsın inşAllah isteyen herkese 🤲🏻🥰
Seyma5050 amin sıkıntılı dönem geçmiş bundan sonra doğum olsa bile korkma hiç bişey olmaz Allah’ın izni ile
Çok saolun Allah’ım tüm yawruları annelerine bagışlasın bende korkuyorum hep dua ile girdim ameliyata zaten inşallah bugünleri hepimiz hayırlarla atlatırız 🙏🏻🌹