Seyma5050 14 haftalık iken serklaj yapıldı şuan 28 haftalık olduk enfeksiyon sebebi ile Çarşamba gününden beri hastanede yatıyoruz bu gün ciğer geliştirici yapıldı ikinci dozu yarın yapılacak ve taburcu olacağım benim doktorum da dedi erken doğacak galiba diye bazen dikişte ise yaramıyor yada böyle enfeksiyon yapabiliyor benim enfeksiyon sebebi dikisten olmuş. Siz kaç haftaliksiniz

Seyma5050

Seyma5050 benimde 13. Haftada serklajım oldu 22. Haftadan beri yatıyorum 34. Haftaya kadar sadece wc için kalktım şuan 38. Haftayım nasipse pazartesi kavuşuyoruz oğluşumla🥲 çok şükür sizin de az kalmış sağlıkla kavuşun inşallah🙏🏼

emel16

Melegimolsun
      Ben şuan 32 haftalığım. Benim bi kaybım oldu 23 haftalık erken doğum yaptım bundan önce oyüzden daha tedbirli davrandık. Bana doktor dikişten sonra normal hayatına devam et dedi sadece yorulma ağır kaldırma uzun yürüyüşler yapma dedi ama ben normal hayatıma devam etmedim annem eşim destekçim oldu çünkü önceki bebeğimi normal evimde iş yaptığım günün sabahı kaybettim. Yani böyle bi sorunumuz varsa bol istirahatten başka yapacak bişeyimiz yok bizim Rahme ağırlık olmaması gerekiyor

Betkarakaya Bende hep evde istirahat halindeydim şükür 32yi gördük çarşamba kontrolüm vardı baş aşağı dönmüş 10 gün sonra tekrar gel dedi nstye gireceğim tedirginim oyüzden inşAllah bizde 38i görürüz Allahın izniyle 🤲🏻🥰😊

Seyma5050 çok geçmiş olsun canım , bende öyleyim şuanda sürekli yatıyorum on gün sonra kontrolüm var oturmaya izin çıkar diye umut ediyorum

Melegimolsun enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız ne gibi şikayetleriniz vardı, bnm de haftam daha erken enfeksiyon olmaktan korkuyorum açıkçası, zamanında hayırla sağlıkla doğsunlar inş en küçük harekette ay bişe olmamıştır diye paranoyak olmaktan korkuyorum:)

emel16
            Teşekkür ederim canım.Emelcim enfeksiyondan korunmak için bol su iç günlük 2litre kesin iç .Çamaşırını günlük değişmeye özen göster bide idrarını tutma hemen tuvalete git. Ben 32.haftaya bu şekilde geldim çok şükür enfeksiyon yaşamadım. Bide dikiş yeni ya bunlara daha çok dikkat etmen gerekiyor

Seyma5050 çok teşekkür ederim canım, ne güzel darısı başıma ya erken daha haftam oralara gelmek bana da nasip olsun inşAllah zamanında sağlıkla hayırlısıyla doğmak nasip olsun inşAllah, iki gün oldu bnm daha dikkat etmeye çalışıyorum bende, iki iç günde bir duşa da izin verdi doktorum çok kısa olmak kaydıyla ama daha taze yeni diye duştan da korkuyorum:)

emel16
                Amin inşAllah rabbim herkesin hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli bişekilde herzaman dua ederim gerçekten çok zor rabbim herkesin yardımcısı olsun 🤲🏻Uzan devamlı oturma bile bak ben hep öyle yaptım oturduğum zamanlar da oldu ama kendini bilirsin fazla oturma oda rahme baskı yapıyor inan bana riske atma. Film izle dizi izle bende öyle öyle bu zamana geldim işte. Bi dikiş tutuyor sadece oyüzden diğer hamilelere göre bizim baya bi tedbirli olmamız lazım.

emel16 😊 kaç haftalıksiniz.
                  Valla akıntım ile anladım en baştaki belirti maalesef akıntı oluyo önce normaldi sonradan suyum geliyor sandım o kadar ağırlaşmış ilerlemişti ki meğer çok ağır bir enfeksiyona dönüşmüş

Ben hastanede yatıyorum dün serklaj oldum doktor zor geçti dedi 20. Haftalık gebeyim doktor 9 aya kdar gidecegini düşünmüyorum ama yaşayacagı zmna kdar gelir inşallah dedi yatıyorum hep idrarda yanmam var agrım ve kanamam var biraz açılmam ve rahim agzı kısalıgım vardı riskm çok yüksekti şükür bebegim iyi ameliyat zordu ama oldu şükür

Rabia5115 çok çok geçmiş olsun kaç cm le serklaj oldunuz ve zor olduğunu söyledi doktor

Seyma5050 yatıyorum hep zaten cnm ama arada bi beş dk da olsa oturmaya izin çıkacağı anı iple çekiyorum:) doktorun dediğinin dışına asla çıkmam zaten tehlikeye atmak istemem

Rabia5115 çok şükür canım devamlı Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim" çek ve istirahatine devam et rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻

Seyma5050 valla canım 21. Haftamda acil Serklaj atıldı benim ilkinde aynı şeyleri söyledi dokto 28/32/34 ü görelim tamam dedi bi baktım 37 de doğum yaptım

Rabia5115 sen istirahat et elinden geleni yap riske atma hiç “bişey olmaz “ deme gerisini Allah’a bırak duanın gücüne inan rabbim sana yardım edecektir ben bi kayıp yaşadım oyüzden bu gebeliğimde her günüm korkuyla geçti ettiğim dualar sayesinde bugünlere geldim Allah’ıma şükürler olsun dilinizden duayı eksik etmeyin kızlar 🤲🏻