ikincibaharrr Filizkumsal bir de gebelik testi için aç veya tok gitmenin bir önemi var mı sağlık ocağı 9 da açılıyor dayanamadım emziriyorum bide kahvaltı ettim de😬😵💫😂😂
Filizkumsal ikincibaharrr daha iyi bosver ara vermektense 1 yıl zorluk çek 2 yeter zaten ondan snra kendimize bakarz 😂😂
Filizkumsal ikincibaharrr aynen diorm neyse onlar kendi kendne oynar sen biraz rhata edersn büyük olan anaokuluna baslar vs 😂😂
ikincibaharrr Filizkumsal gerçekten öyle ama aralarında çok yaş olduğu zaman kucağında küçük bebekle diğerini okula vs götürmek zor olur şimdi peş peşe olacak her şey hem birbirilerine arkadaş olur kimseyi aramazlar diye umud ediyorum😂🫶
Filizkumsal ikincibaharrr valla herseyi göze aldm ben 😂😂 bide ben deprem bölgesndeym hatayda bazen sarsntılar oluyor pır kac ikisiyle🙂 eşim gece gdyor mesela onları bile göze aldm bakk her türlü akıl saglıgmı koruyacam insallah🙏
Filizkumsal ikincibaharrr evet öyle daha zor bide aklı erince kıskanclık oluyor şimdi arkads olur birbrleryle oynarlar 🙏🤲💐🧿