Tedirgin olma hakkında hayırlısı olsun inşallah ilk oğlum 62 çıktı şimdiki 34 daha çok yeni olduğu için düşük çıkmış muhtemelen
Beta 23
Mrvpkkn evet ben de öyle biliyordum ama direk alltan baktı zarararı sakıncası varmı diye sorunca tersledi beni
Heardlestgirll Bitanem doktorlar hep bu durumu tersliyor aynısını bende sordum banada böyle ters bişi dedi benim ama daha büyüktü 5 haftalıktı karından gözükmediği için alttan bakmak istedi oan izin verdim ama maalesef 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum şuan bidaha hamile kalırsam asla ama asla yaptırmam tıbba göre sakıncası yok deniliyor ama cevremde bunu yaptırıp bebegınu kaybeden cok oldu benimde bebegımın kalbi durdu biyopsi hersey yapıldı hiç bi sorun cıkmadı kalbinin durmasını ben ona baglıyorum bilmiyorum, bu arada rahim kalınlaşması demek hamilesin ondan kaynaklı oluyor
Merryy inşallah canım içime su serptiniz. İkinci gebelik olacak inşallah ilk oğlumda 126ile öğrenmiştim bu düşük olunca endişelendim
Ftsgktrk18 inşallah canım sağolun
Heardlestgirll benimde son adet 4 Temmuz ama kanda çıkmadı Salı günü 0.2 çıktı siz ne zaman kan verdiniz çıktı evde test yapınca silik çıkıyor adet de olmadım arada kasık ağrısı oluyor
Heardlestgirll vajinal muaynenin bi zarari yok elbette sadece o degerle hicbisey goremeyecegini bile bile muayne etmesi tuhaf geldi bana cunku benim degerim 500lerdeyken bile hicbisey goremeyiz bekleyelim biraz daha demisti doktorum
Heardlestgirll düşüklüğü yüksekliği önemli değil önemli olan iki günde bir iki katı artış olması canım takip edin artışınız var ise sağlıklı gebeliktir 🌺
Gkce18 canım Rabbim hayır mübarek gün inşallah tekrar anne olmanı nasip eder. Benim aslında bu üçüncü hamileliğim oğlumdan önce 12+3de zorunlu kürtaj oldum bebeğimin sade sol kolu oluşmuştu. Belden aşağısı hiç yoktu detaylı ultrasyonda 30dk bakmışlardı doktorlar zorunlu kürtaja aldılar. Rabbim birini alıp diğerini nasip ediyor.
Merryy inşallah pazartesi kan verecem canım çok sağolun
Heardlestgirll 2 gün sonra tekrar kan ver 40 ve üstü çıkarsa sağlıklı gebeliktir o
Mrvpkkn ahh ben de anlamadım inan 😏
Kara22 inşallah canım
Heardlestgirll bitanem cok teşekkür ederim rabbim sağlıklı kucagına almayı nasip etsin inşallah 💗😘
Elif380 canım benim genelde adetlerim düzensiz pco vardı. Adetim 4gün geçiyordu en son 5temmuzda oldum kasıklarım çok ağrıdı üşüttüm sandım afedersin ishal istiğfar a yakalandım bi test yapıyım dedim evde erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı.ertesi gün kan verdim beta 23çıktı hemen kadın doğuma randevu aldım
Gkce18 amin inşallah çok teşekkür ederim😘💕
Heardlestgirll suan icin cok erken canim doktorda kendince hakli. Once saglik ocaginda kan verip biraz beklemen gerekir gec dollenme olmus olabilir
Dilekulgtt aynen canım betaları takip edecem inşallah sağlıklı gebelik olur
Heardlestgirll evde testi ne zaman yaptınız tam olarak ben Salı günü kan verdim 0.2 çıktı bugün 44. Gündeyim regl de olmadım