Dün kan vermiştim değer 23çıkmıştı. Bugün kadın doğuma gittim alttan baktı daha çok yeni dedi ne olduğu belli değil dedi. Kimyasal mı dış gebelik mi yoksa normal gebelik mi diye betaya tekrar bakacakmış 10gün sonra. Biraz endişeliyim aranızda düşük değerle hamile kalıp hamileliği sağlıklı ilerleyen var mı arkadaşlar 😏😏
Beta 23
Heardlestgirll bat kaç aslında düşük değil
En son adetim 5temmuz da oldum. Genelde adetlerim düzensiz ve pco vardı.
Heardlestgirll canım bikere kan verip keşke alttan baktırma yapmasaydın gerek yoktu henüz 2 gün de bi 2 katına artmasıyla takıp edip 6. Haftanda falan karından baktırmanı öneririm
- Düzenlendi
Gkce18 evet ben’de doktora söyledim ama tersledi beni 6.haftaya kadar alttan bakılabilir bir sakınca yok dedi. Alttan bakmanızın bir sakıncası var mı dedim neye sakıncası olacak daha bir şey yok dedi. Bir de rahim kalınlaşmış dedi ne anlama geliyor çekindim soramadım da
O degerle muayne bile etmemesi lazimdi aslinda cok dusuk henuz cok yeni 1500 alti kese gozukmuyo diye biliyorum
- Düzenlendi
Heardlestgirll sağlıklı mı sağlıksız mı olduğunu 2 günde bir kan verip artış olmuş mu olmamış mı öyle anlayabilirsiniz ancak zaten daha çok yeni gebelik baksada birşey gözükmez benim doktorum hiç muayene bile etmemişti direk kan verdirmişti 2 gün sonra tekrar verdirdi ve 1 hafta sonra muayene etmişti oğlumda 7 ile öğrendim şuan 4.5 yaşında bunda da 88 ile öğrendim endişelenmeyin iki gün sonra tekrar kan verin aynı yerde artış olmuş mu olmamış mı bakın ona göre gidin muayene olmaya şimdiki hamileliğimde kalp atışını duyana kadar hep alttan muayene oldum 7.haftaya kadar 🌺
Tedirgin olma hakkında hayırlısı olsun inşallah ilk oğlum 62 çıktı şimdiki 34 daha çok yeni olduğu için düşük çıkmış muhtemelen
Mrvpkkn evet ben de öyle biliyordum ama direk alltan baktı zarararı sakıncası varmı diye sorunca tersledi beni
Heardlestgirll Bitanem doktorlar hep bu durumu tersliyor aynısını bende sordum banada böyle ters bişi dedi benim ama daha büyüktü 5 haftalıktı karından gözükmediği için alttan bakmak istedi oan izin verdim ama maalesef 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum şuan bidaha hamile kalırsam asla ama asla yaptırmam tıbba göre sakıncası yok deniliyor ama cevremde bunu yaptırıp bebegınu kaybeden cok oldu benimde bebegımın kalbi durdu biyopsi hersey yapıldı hiç bi sorun cıkmadı kalbinin durmasını ben ona baglıyorum bilmiyorum, bu arada rahim kalınlaşması demek hamilesin ondan kaynaklı oluyor
Merryy inşallah canım içime su serptiniz. İkinci gebelik olacak inşallah ilk oğlumda 126ile öğrenmiştim bu düşük olunca endişelendim
Ftsgktrk18 inşallah canım sağolun
Heardlestgirll benimde son adet 4 Temmuz ama kanda çıkmadı Salı günü 0.2 çıktı siz ne zaman kan verdiniz çıktı evde test yapınca silik çıkıyor adet de olmadım arada kasık ağrısı oluyor
Heardlestgirll vajinal muaynenin bi zarari yok elbette sadece o degerle hicbisey goremeyecegini bile bile muayne etmesi tuhaf geldi bana cunku benim degerim 500lerdeyken bile hicbisey goremeyiz bekleyelim biraz daha demisti doktorum
Heardlestgirll düşüklüğü yüksekliği önemli değil önemli olan iki günde bir iki katı artış olması canım takip edin artışınız var ise sağlıklı gebeliktir 🌺
Gkce18 canım Rabbim hayır mübarek gün inşallah tekrar anne olmanı nasip eder. Benim aslında bu üçüncü hamileliğim oğlumdan önce 12+3de zorunlu kürtaj oldum bebeğimin sade sol kolu oluşmuştu. Belden aşağısı hiç yoktu detaylı ultrasyonda 30dk bakmışlardı doktorlar zorunlu kürtaja aldılar. Rabbim birini alıp diğerini nasip ediyor.
Merryy inşallah pazartesi kan verecem canım çok sağolun
Heardlestgirll 2 gün sonra tekrar kan ver 40 ve üstü çıkarsa sağlıklı gebeliktir o
Mrvpkkn ahh ben de anlamadım inan 😏
Kara22 inşallah canım