Aslanmom1 aycicek_ Başın sağolsun Allah sabır versin canım. 3 yıl önce ben de aynı acıyı yaşadım anlatılması çok zor ve tarif edilemez bir acı. İnşallah en kısa zamanda güzel duyguları yaşarsın toparlanıp. Cennet meleklerimiz orada bekliyor bizi
Aslanmom1 Tugcemat Bana onlar şık gelmiyor görünüş olarak canım. Ben kraft napoli travel modelini tercih ettim. Pusetli tak çıkar evet ama büyüğe geçiş yaptığınızda onu direkt kapatabiliyorsun kraftta.
Sennur16 senos- 17 haftaya kadar kıza benziyor ikisinde dedi .Sonradan bir kız bir erkek geliyor dedi kesin dedi😇sizin kaç haftalık cinsiyetleri nedir?
Makbule_199110 Aslanmom1 kasim sonu dogumum insallah 25 haftalik olacağım yavas yavas kucuk hazırlığa basladim bakalm camasrlri battaniye felan Rabbım hepimze sag salim almak nasip.etsin yavrularımızi
Sennur16 senos- ben kesim ikiside kız diye alışverişte yapmıştım Çifter Çifter almıştım Allahtan değişim zamanları geçmemiş değiştirdim 😂Aman diyim bekle 17 18 haftayı
incilibaby16 Aslanmom1 bende sizin gibi biraz aceleciyim sanırım benim bir tek hastane süsleri ve dolabı kaldı diyebilirim , bir de kendime ufak tefek lohusa pedi gecelik vs ☺️ Benimde ilk bebiş şimdiden heyecan basıyor 😍 21 haftalığız bizde 👼🏻
Balyanaklikoalam Aslanmom1 23+2 olduk 2.kizim olacağı için henüz hiçbir şey almadm sadece birkaç zibin ve hastane çıkışı alacağım pek eksiğimiz yok şimdilik 🧚♀️
Akdere_44 Aslanmom1 hiç bir şey almadık daha erken olduğunu düşünüyorum 7. Aydan sonra başlayacağım inşallah
Aslanmom1 Akdere_44 Çok da ağırlaşmadan aslında alıp hazırlamak lazım erken doğum vs olabilir bilemeyiz