Balyanaklikoalam Aslanmom1 ya da tam tersi bilemedm sanki ilk heyecan yokmuş hissi bana vicdan yaptırıyor ilkinde ister istemez herseyin en güzel olması için uğraşıyoruz 2.ye zaten hersey olduğu için pek birsey yapılmıyor 🤔🙂
Aslanmom1 Akdere_44 Çok da ağırlaşmadan aslında alıp hazırlamak lazım erken doğum vs olabilir bilemeyiz
Akdere_44 Aslanmom1 3 tane düşüğüm var korkuyorum bir yandan. Bı de oğlum var 9 yu,den beşik falan almayacagiz ufak tefek şeyler de hallolur 🥰
babygst Aslanmom1 23+4💙 1 yıl arayla aynı ay hatta belki aynı gün doğum olacağı için nasipse, herşey var şükür kızımdan, sadece isimli hastane çıkışı yaptırırım çikolata mummbi de kapı süsü inşallah
Zey1nep Aslanmom1 23.hafta bitmek üzere ufak tefek kıyafet düzenleyici ve emziklerini aldım nerden başlanır bilemiyorum kafam çok karışık hala
Aslanmom1 Zey1nep Ben önce kıyafet, sonra ıcır zıvır, en sona bebek arabası beşik ve hastane süslerini bıraktım. Bebek arabasınıda bu hafta hallettik beşiği ve süsler kaldı
Aslanmom1 Zey1nep Kraft napoli pr travel sistem. Kesinlikle bakmalısın çok kaliteli. Biraz ağır ve büyük bir araba ama ben bebeğin konforunu düşünerek aldım
Zey1nep Aslanmom1 bizim apartman girişi çok dar ve hemen merdivenler başlıyor o yüzden hafif çabuk katlanan bisey lazım onu koyacak yerim olmaya.bilir