Kızlar merhaba 1.5 yaşında kızım var yeni öğrendim 5 haftalık hamileyim biraz bana süpriz oldu ilk çocuğum kisten dolayı zor olmuştu o yüzden bu kadar çabuk beklemiyordum ummuyordum diyeyim iki cocuk anneleri iki çocuk zor mu arada yaş farkı 2 nasıl üstesinden geldiniz ya da geliyorsunuz
İkinci hamilelik
Kara22 sizin durumda bana benziyor 2 yaş çok küçük bir yaş kardeşini kabullenmesi sevmesi iki çocuğa yetebilme beni korkutuyor siz başarmışsınız darısı bana ☺️
-Miracle- canım hayırlı olsun öncelikle. Bende suan 7 haftalık hamileyim doğum yaptığımda kızım 33 aylık olucak. Bunun üzerine yaptıgım arastırmalar sonucu aslında bizim kıskanclık olarak gördüğümüz şeyin bebeklerde kardesine karsı asırı sevgiyi öyle gösteriyor olması olmasını öğrendim. Bekarken iki küçük kız kardesime 4 sene kadar baktım ve aralarında 2 yas vardı cok uyumlu asla kavga etmezlerdi büyük olan kücğk doğmadan önce hırcın huysuz ağlayan bi bebekti kücükten sonra resmen büyümüş uslanmıstı. Dendiği gibi evet ev işine yetişememek ilk zamanlar olabilir anlayıslı bir eşin varsa beraber halledersiniz zaten zaman hızlı geçicek 🥰
Nurellaaaaaaa1212 bu arada kızımı eşim harici desteksiz büyüttüm. Bu bebeğimi de öyle olucak zorlandığım zaman 1 günse keyif aldığım zaman 6 gündür o yüzden korkma
Nurellaaaaaaa1212 içimizi rahatlattınız çok teşekkür ederim umarım öyle de olur. Size de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ♥️😍🙏🏻
Kara22 yaaa yerimmm 😂😂🥰♥️
-Miracle- merhaba kızım 10 aylık olmak üzere 5+6 günlük hamileyim
-Miracle- bende senin gibiyim 1.5 yaşında oğlum var araları tam 2 yaş olacak ilk olam da seneler sonra oldu bunda rahattık olmuyor diye süprix oldu korkuyorum ilk başta iştahsızlık yemiyordum istemsiz oğlumda etkilendi ama şükür şimdi iyiyim o zamana kadar da nasıl olacak kıskanacak mı bilmiyorum
ikincibaharrr oyyy sizinki benimkinden küçükmüş neyse halledicez yaaa Allah’ın izniyle üstesinden geliriz ♥️🙏🏻
-Miracle- evet bize de sürpriz oldu😬🥹🥺 ama tabiki halledeceğiz bir şekilde sizin ilk doğumunuz nasıldı devlet mi özel mi normal mi sezaryen mi
-Miracle- 14 aylık oğlum bende yeni hamileyim Zor geçiyor şuan Oğlumda bu şekilde değildim ya ilk zamanlar Halsizim yorgunum hep . Ama ilerlinin güzel olacağına eminim oğlum çok iyi bir abi olucak 💙
Kubrabsyg yaaaaa sen bensin aynısı bende de öyle oldu işteee umarım hamileliğimizi kolay atlatırız çocuklarımıza sağlıcakla kavuşur güzel güzel büyütürüz kaç haftalık sizinki 🥰♥️
ikincibaharrr normal doğum oldu devlet canım seninki 🥰
Deletedmom_116 yaaa daha küçücükler abi abla olacaklar ama iyi tarafından bakalım onlara en iyi arkadaşı doguracaz ♥️🙏🏻
-Miracle- benimki de normal doğum ve devletdi şimdi ne düşünüyorsunuz benim içimde bir korku var🥹
ikincibaharrr yani yine normal istiyorum korkuyorum tabi evet ama ikinciye sezaryan yapacaksam ilk doğumumun o kadar sancısını niye çektim diye düşünüyorum normal doğumun tek zorluğu doğurana kadar onu da allahın izniyle ilkinde hallettik yine atlarız inşallah 🙏🏻