mrv012 ne yaptıklarını hissediyorsun fakat acı hissetmiyorsun. Benim için travma oldu. Hicbirsey hissetmicem zannetmiştim tansiyonum felam düştü
Sezaryen olanlar bakabilir mi🙄
mrv012 ayaklarımı da acı da hissetmemiştim hatta odada hep ayaklarımla oynadım durdum eti hissediyosun ama o ayaklar sanki senin değil gibi manyağım galiba 😂
mrv012 ayaklarınızı da yani belden aşağısı uyuşmuş oluyor agri acı hissetmiyorsunuz
myangelson yaa çok korkuyorum kızımı normal doğurdum . bu sezaryan olması aşırı korkutuyor beni kesecekler falan hadi bişe olursa ay çok gerginim nasıl ypcm bilmiyorum😂😂
Denizdnzdnz Ay gerçekten mi . ben kalp krizi geçirrm heralde , 🥺
Burcu-2634 Ay insanin doğal olarak psikolojisi bozulur demekki😁😁
mrv012 tabiki de hayır bu insandan insana değişiyor zaten iğne yapıldıktan sonra belden asagı uyuşuyor ister istemez seni kestiklerini diktiklerini biliyorsun yani ama hissetmek söz konusu değil
iremsevinc Ay acısı değil de bilmek kötü ya . o an hadi kötü birşey olursa diye korkuyorum ben. 🥺
- Düzenlendi
mrv012 işin garip yanı ameliyatta o çekiştirmeler bile hoşuma gitmişti sallandığm için uykum bile gelmişti bundan dolayı da sezeryan sonrası toparlanmam bile çok kısa sürdü galiba eğlendiğim için acıya yer vermediğim için inşallah diyorum darısı 2. Başına 😂😂
mrv012 daha dün oldum hiç hissetmiyorsun canım ben hatta kaldırmak istiyordum kaldıramıyordum çok garip bir his gerçekten ama sonra ayaklardan karıncalanma geliyor
Burcu-2634 ayy ne kadar sürede iyi oldunuz benim sol kalçam hala uyuşuk ya kaç güne ağrım sızım geçer 🥲
- Düzenlendi
Babymom07 3 güne baya toparlandım 1 hafta ya hiç bir hareket kısıtlamam kalmamıştı birde beni gören sen bu kiloyla toparlanamazsın diyodu başta annem ama şok oldu çünkü ben baya kiloluyum zor olur demişti