• Doğum
  • Sezaryen olanlar bakabilir mi🙄

Burcu-2634 ayy ne kadar sürede iyi oldunuz benim sol kalçam hala uyuşuk ya kaç güne ağrım sızım geçer 🥲

Babymom07 3 güne baya toparlandım 1 hafta ya hiç bir hareket kısıtlamam kalmamıştı birde beni gören sen bu kiloyla toparlanamazsın diyodu başta annem ama şok oldu çünkü ben baya kiloluyum zor olur demişti

myavocado, başlığı Sezaryen olanlar bakabilir mi🙄 olarak değiştirdi.

mrv012 hiçbişi hissetmıyosun sonrası uyusukluk gecıncr asıl acıyo

mrv012 ayaklarda hissizlik oluyor canım acıyıda hissetmiyorsun endişelenme sakın gayet oldu bittiye geliyor zaten

iremsevinc ben ne bildim ne hissettim. Doktor ne zaman başlayacak dedim şuan eksiklik var mı kontrol ediyor malzemeleri 5 dakikaya başlayacak ben sana diğcem dedi anestezi o onu dediği an kızım ağladı.

mrv012 yok yok korkmayın birşey olmuyor ürkütücü bir durum ama gerçekten bir sıkıntı olmuyor ayaklarınız kendine gelmeye başlayınca bir rahatlama hissi gelir merak etmeyin 😅😅😅

mrv012 2 sezaryene girecek olan bende korkuyorum aslında ilk olduğum da hiçte korkulcak bisey yokmus dedim içeride zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz çok çabuk geçti gibi geldi bana annem diyor ki sen baya sonra geldin içeride onu anlamıyorsunuz bebek 5 dk da çıkıyor sonra bi rahatlama geliyor hafifliyorsunuz o ağlayınca zaten hersey bitiyor ☺️

Eliff_gny Ay inşallah çok cabukca geçer . zor bir hamilelik geçiriyorum. böyle su gibi geçsin ins doğumum🥺

Miskinim Başınızda anestezi doktoru mu duruyo. sakinlestiriyorlar mi insanı bari🥺

mrv012 ayakları hissetmiyorsun acı da hissetmiyorsun ama ben karnıma bastırılırken ve bebek çıkarken hissettim 1 hafta olmadan da toparlandım herkesin doğumu kendine özel inşallah seninki çok güzeell geçer ve hemen toparlanırsın 💞

mrv012 bende aşırı heyecanlıydım canım özellikle ameliyathaneye girince ama yapacak bir şey yok mecbur doğacak bu çocuk diye düşündüm 🥲 Bebek çıkması 2dk zaten aşırı şaşırdım bende sonrası biraz midem bulandı hatta kustum ama aç olduğum için su çıktı normalmiş zaten sonra bir şey verdiler kötü oldum dedim gözümü açamadım ama sesleri duydum öyle geçti 🥰 şu an 2. Gün biraz ağrım var ama fena değilim yine de bunada şükür bebiş istiyorsak mecbur olacak katlanacağız 🥰😍

Babymom07 Sakinleştirici mi verdiler acaba.. annelik her türlü fedakarligi istiyor zaten ilk kızımda 7 saat suni sancı verdiler yerlerde surunuyordum öyle doğurdum☺️ aslında benim ameliyathane fobim var oraya girdiğimde elim ayagm buz kesiyor. daha öncede ameliyat olduğum için korkuyorum. ondan. yoksa canım tatlı değil aslında🥰

Gkce27 Yaa bebişim çok teşekkür ederim ins sende hemencecik toparlarsin.🥰🤍

mrv012 evet sonda takılıyor 😅 uyuşukluk geçince artık ayağa kalkacagimiz zaman çıkartiyorlar