• Doğum
  • Bu zor karar bana kaldı 🥹

ssevilmommy bende öyle yapıcam sanırım normal doğumun ne zaman başlayacağının belli olmayışı bile beni geriyor şuan mesela😥

Ozgis1s Bence normali dene, olmazsa zaten sezaryene dönüyor. Hem ultrason ölçümleri yaniltabiliyor. Belki de kafası daha küçük ultrasandakinden. Bence bi dene. ☺️

Ozgis1s çatı muayenesini neden yaptı doktorunuz sancınız ya da kasılmanız mı vardı bende haftaya 37 haftalık oluyorum banada yaparlar mı acaba

Benimde 37. Haftada 3600 kilo gözüküyordu 37+5de doğdu 3030du. Belki ölçümlerde bir problemde olabilir

Sedadvc ya 3 haftadır kafası böyle çıkıyor farklı ultrasonlara da girdim eşimin kafası biraz büyük doktoe genetik diyo. 3 hafta önde bi de 1-2 olsa korkmucam 😂

gktgmom 37. Haftada doğum şekli ve gidişatı için yapıyormuş benim doktorum çoğu doktor da yapıyor diye biliyorum. Ama 2 saniyelik işlem ve asla acımıyor onu söyliyim ☺️

Nisa_90 kilo evet olabilir ama kafası bence büyük , çünkü 3 haftadır aynı çıkıyor ölçümler gittikçe büyüyo. Eşiminde kafası büyük doktor genetik diyo 😢

Kara22 bilmiyorum bana hiç öyle gelmiyor 😂😂😂

Ozgis1s bana da öyle normale yönlendirdi normalin bütün güzelliklerini söyledi ama oluşabilecek durumları da söyledi ben 2 sene dir panik atak anksiyete tedavisi görüyorum aynı senin gibi hastaneye gitmeden nabzım yükselmeye başlıyor nefesim daralıyor ama yönetmeye çalışıyorum sonra diyorum saatlerce normal doğumda böyle olacağıma yarım saat sezeryanda sıkarım kendimi en fazla basarlar sakinleştiriciyi 😀 aslında tam da karar vermiş değilim ama yüksek ihtimal sezeryan olucam. Sen tüm ihtimalleri biliyorsun şuan bence yorma kendini derim ne gerek var sıkıntıya 😀

Ozgis1s ya bende korkuyorum burda çok kötü olduğunu söyleyenlerde vardı doktorum yapacağından bahsetmedi ama acaba yapar mı bilemiyorum 🥲

Babyturk valla tam olarak sen bensin şu an 😂 aynı şekilde düşünüyorum 😂

gktgmom 35. Haftamda acilde bana da yaptılar daha hiç birşey demedm skntlarimi söylemedim yani şaşırdım neden yaptılar hala anlamış değilim şuan 37 sayılırz ama hiç acımıyor.☺️

gktgmom gerçekten çok samimi söylüyorum 1 gram acı hissetmedim çok kısa zaten hiç korkutma kendini kötü yazıları okuma 🥰

Ozgis1s kendinizi zorlamayın ebatları büyük çocuğun haftaya kadar belki daha da kilo alır. Umarım en doğru kararı verirsiniz. Öncelik sizin sağlığınız ve iyi olmqnız