Merhaba anneler son zamanlar nasıl gidiyor gün sayıyorum resmen birde iştahsızlık var canım bişey yemek istemiyor bu hafta hiç kilo almamış bebeğim sıcaklardan mıdır nedir ne yemek yapmak istiyorum ne yemek yemek istiyorum en çok kilo aldıran besinler nelerdir sizde paylaşır mısınız
36+2 den selamlar Eylül anneleri
Sanırım sıcaktan herkeste aynı sorun var biz de 36+0 olduk ama 2400 şuan kilo alsın diye kendimi zorlayinca aşırı midem bulanıyor
Tgcegri çok dert etmeyin son ayda güzel kilo alıyorlar beslenme önemli ama genetikte önemli saglikli olsunlar alırlar benimde kızım 36 haftalikken 2600 dü 38+4 te sezeryan oldum 3 buçuk kilo doğdu. Şimdi oğlum 36. Haftada 3100 gr olmuş her bebeğin gelişimi farkli aliyorlar zaten son zamanda 😂❤️
Ftmsre bizde 36+3 haftalık olduk iştah sorunu bende de var sanırım sıcaklardan bizimde kilomuz az 35. Haftamın başında gittiğimde 2200 dü kilosu doktor düşük dedi bu haftalarda 2400 ve üstü olması gerekiyormuş bende kilo aldıracak şeyler yemeye dikkat ediyorum kabak çekirdeği nesquikli süt cicibebe tahin pekmez ceviz kaşar peyniri sabahları yumurtamı eksik etmiyorum umarım kilosu normale döner sizin bebişin kilosu kaç 😢
36+2 doktora gitttim 2460 kilosu 2850 dogurursun dedi doktorum gayet sağlıklı dedi ama kilo almasını istiyorum yine en az 3000 kilo olması lazim