Yavrumveben Ben de 36 + 5 im yoğun enfeksiyon var diye en az 4 litre su içeceksin dediler gerçekten çok zorlaniyorum midem bulaniyor, bu enfeksiyon ağrılara da sebep oluyor 😞 hastaneye gidiyorum nstde ağri yok açıklık sıfıf ama benim bissürü ağrılarım var 😣
Eylul11 gktgmom Benim bir tanıdığımın 2 çocuğuda hem 37 haftalarda doğdu hem de çocukları 2 buçuk gibi doğuruyor .doğduktan 2 ay sonra bakıyorsun maşallah tombiş olmuşlar 😊 Bende neredeyse 4 e yakın doğurdum oğlumu Şuan zayıf bir çocuk ama benim için en önemlisi sağlıklı olması çok şükür
Ftmsre Eylul11 kiloya takılmıyorum ama büyütmesi çok zor oluyor yani benim ilk çocuğum hemen kilo almadı 5. Aydan sonra aldı ve 5 ay boyunca çevreden fena psikolojik şiddete maruz kaldım 2830 doğdu kızım ve herkesin çocuğu 1 kilo alırken aylık benimki hep 450-500 gram aldı doktor mama verme kilo alımı sınırları içinde dedi ama hep en alt sınırdaydı 5 aylıkken 5.5 kiloydu 🥲kayınvalidem çok psikolojik şiddet uyguladı sütün yaramıyor çocuk aç diye aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum yoksa sağlıklı olsun kilonun bir önemi yok
gktgmom Eylul11 evet en önemlisi sağlıklı olması haklısınız ama doktor kilosu düşük dediği zaman insan kafasına çok takıyor belli etmemeye çalışsamda sürekli bir sonraki kontrolde kilo almış olur mu acaba diye düşünüyorum
esdemiralay Bsyaa Benim bebeğim de normalde 1-1.5 hafta geriden geliyordu bu haftaya kadar ama doktorum bir problem olmaz demişti . Protein ağırlıklı falan beslenmedim yediklerimde hiç bir değişiklik olmadı 33 haftada 2083 gramdı bu 34. Haftadayım 2587 gram olmuş bu hafta çok şaşırdım hatta şok oldum acaba dedim fazla ölçmüş olabilir misiniz bu haftalarda atak kilo alabileceğini söyledi ama aşırı mutlu oldum
Ftmsre esdemiralay bunu bende 33. Haftadan 34. Haftaya geçerken yaşadım bir haftada 400 gram almıştı çok şaşırdım
esdemiralay Ftmsre Boyu uzamıştır belki yaaa ☺️ bizim boyu ne kadar uzayacak artık bilmiyorum 50 cm i geçti şuan . Artık kiloya gitse iyi olacak yoksa aldığım hiçbir şey olmayacak hepsinin ayak kısımlarını kesmek zorunda kalacağım
Dilek_04 Ftmsre boyunu söylemedi büyük ihtimal kafaya takarım diye . Sadece minyon dedi boyu bir hafta geride ama kilosu iyi haftasıyla uyumlu.
Ftmsre esdemiralay ya ben ultrason ölçülerine pek de inanmıyorum geçen birinde okudum 35 haftalık 54 cm demişler çocuk kaç cm doğabilir 60 mı doğacak normali 51-52 abartıyor bence doktorlar
Teacherblue Ftmsre ben de mide bulantısı başladı. İştahsızlıkta cabası. Bebeğin hareketlerini çok hissetmiyorum sadece art arda hıçkırıklarını hissediyorum. Karnım eskisi gibi sert değil yumuşak. Ağrılarım çok oldu geçen ama nst de çıkmadı..
Teacherblue Ftmsre çocugun gelişimi önde anne baba uzunsa olabilir ama ultrasyon ölçümleri net bilgi vermiyor. Benimde 34te 49 görünüyor idi bir sonraki hafta 47 oldu belli ki hatalı ölçüm zaten pek güvenmedim