Ftmsre Merhaba anneler son zamanlar nasıl gidiyor gün sayıyorum resmen birde iştahsızlık var canım bişey yemek istemiyor bu hafta hiç kilo almamış bebeğim sıcaklardan mıdır nedir ne yemek yapmak istiyorum ne yemek yemek istiyorum en çok kilo aldıran besinler nelerdir sizde paylaşır mısınız
Bsyaa Ftmsre bizimki kilomuza az dedi doktor protein tüketmemi söyledi et yoğurt kuruyemiş süt bunlara ağırlık ver dedi beslenmende bide burda yazılanlardan okuduğum kadarıyla muz ve kaşar da kilo alımını arttırıyormuş
myavocado Ftmsre kaşar peyniri, ceviz, çig badem, kefir, süt, muz, sade soda benim genelde duyduklarım ve yemeye çalıştıklarım bu şekilde
gktgmom Ftmsre bizde 36+3 haftalık olduk iştah sorunu bende de var sanırım sıcaklardan bizimde kilomuz az 35. Haftamın başında gittiğimde 2200 dü kilosu doktor düşük dedi bu haftalarda 2400 ve üstü olması gerekiyormuş bende kilo aldıracak şeyler yemeye dikkat ediyorum kabak çekirdeği nesquikli süt cicibebe tahin pekmez ceviz kaşar peyniri sabahları yumurtamı eksik etmiyorum umarım kilosu normale döner sizin bebişin kilosu kaç 😢
esdemiralay Bsyaa Benim bebeğim de normalde 1-1.5 hafta geriden geliyordu bu haftaya kadar ama doktorum bir problem olmaz demişti . Protein ağırlıklı falan beslenmedim yediklerimde hiç bir değişiklik olmadı 33 haftada 2083 gramdı bu 34. Haftadayım 2587 gram olmuş bu hafta çok şaşırdım hatta şok oldum acaba dedim fazla ölçmüş olabilir misiniz bu haftalarda atak kilo alabileceğini söyledi ama aşırı mutlu oldum
Tgcegri Sanırım sıcaktan herkeste aynı sorun var biz de 36+0 olduk ama 2400 şuan kilo alsın diye kendimi zorlayinca aşırı midem bulanıyor
cgnduru Tgcegri çok dert etmeyin son ayda güzel kilo alıyorlar beslenme önemli ama genetikte önemli saglikli olsunlar alırlar benimde kızım 36 haftalikken 2600 dü 38+4 te sezeryan oldum 3 buçuk kilo doğdu. Şimdi oğlum 36. Haftada 3100 gr olmuş her bebeğin gelişimi farkli aliyorlar zaten son zamanda 😂❤️
Ftmsre cgnduru inşallah alırlar ultrasonda çıkan kiloyada hiç güvenmiyorum kızıma 3300 demişlerdi bi doğdu 2830
cgnduru Ftmsre aynen ultrason bazen 200 300 gr oynuyor ama sizinki biraz fazla oynamış nedense.. çok düşünme 2 kilo doğan bebekler bile var veya prematüre.. büyüyorlar bir şekilde ❤️
Ftmsre cgnduru öyle ama büyütmesi çok zor oluyor kızımdan biliyorum kilo alımı da hep sınırdaydı ilk 6 ayım zehir olmuştu 🫠
Ftmsre gktgmom bizde 36+2 yiz 2700 dedi ama minyon haftasına göre kilosu az dedi bence normal ama geçen haftada 2700 demişti bu hafta hiç gelişmemiş ilk gebeliğimde de 40. Haftada doğum yapmama rağmen 37. Haftadan sonra kilo alamadı bebek bunda da öyle olur diye korkuyorum
gktgmom Ftmsre sizin yine kilosu iyiymiş ama sanırım doktorlar 3 kiloyu görmek istiyorlar bende çok tedirginim ya kilo almazsa küveze girerse diye umarım düzelirler Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Dilek_04 Ftmsre benimde 36+3 ken 2700 dedi bana az geldi . Ama doktor haftasıyla uyumlu ama boyu kısa dedi . Sizin doktor az demiş kafam karıştı şimdi 😕 az mı kilo almış bebeğim yani 🥲
Ftmsre gktgmom amin inşallah şu haftalarda 3 kiloyu aşkın çok kişi duydum muhtemelen onlarla kıyaslıyor
Eylul11 gktgmom Benim bir tanıdığımın 2 çocuğuda hem 37 haftalarda doğdu hem de çocukları 2 buçuk gibi doğuruyor .doğduktan 2 ay sonra bakıyorsun maşallah tombiş olmuşlar 😊 Bende neredeyse 4 e yakın doğurdum oğlumu Şuan zayıf bir çocuk ama benim için en önemlisi sağlıklı olması çok şükür
Dilek_04 Ftmsre boyunu söylemedi büyük ihtimal kafaya takarım diye . Sadece minyon dedi boyu bir hafta geride ama kilosu iyi haftasıyla uyumlu.
Ccbnk 36+2 doktora gitttim 2460 kilosu 2850 dogurursun dedi doktorum gayet sağlıklı dedi ama kilo almasını istiyorum yine en az 3000 kilo olması lazim