Bendiyebiri_ birkimseee yok ben o hastahanede sadece Fatma Çetin pelite ve halef hocaya tek gittim münevver hoca o hastahanede değil galiba
Bendiyebiri_ birkimseee ben lotusa hiç gitmedim eşim bı ara orada çalışıyordu oda doktorları sanki iyi değil dedi hiç gitmedim ama bilmiyorum
Melek_c birkimseee bende academia da Ayşe hocaya gidiyorum tabikide kişiden kişiye değişebilir ama ben çok memnunum
duygudemrcii Melek_c ben de ayşe hocaya gidiyorum çok memnunum şu an 39+5teyim yakında doğumum olcak, bakalım nasıl olcak
Esinnur63 Birmucize hala öyle ben gebe kalmak için biraz uğraştım tedavi gördüm bu süreçte gülnur hocaya gittim morelimi hep yüksek tutturdu bir anne edasıyla konuştu işte tek sıkıntı odası çok gazla kalabalık
Svl2109 Esinnur63 gebeliğimin ilk sıralarında Kadir yamana gittim şuan Metrolayf da Veysel hocaya gidiyorum ve memnunum sigortam bakurum yok 35 çıktı bakalım cuma doğumum var
Rbiabs Barlasegemom hemşireler ebeler temizlik vs nasıldı ilgilendiler mi ? Bir de ücret olarak ne kadar verdin
Barlasegemom Rbiabs herkes aşırı aşırı ilgiliydi ben bu kadar beklemiyordum ücreti eşim ödedi bilmiyorum ya sormadım sanırım 15 olması lazım
Didemmma Merhaba bende 33haftalik hamileyim ve neredeyse Urfa’da gitmedigim doktor kalmadı en son 16.haftadan beri emre ekmekciye gidiyorum çok ilgili ve yardımcı oluyor normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı