Bendiyebiri_ Esinnur63 academia hastahanesi halef aydın ikinci dogumumu kendisinde yapacağım normal doğum benimki yengem sezeryan oldu iki bebeğinde de hiç sıkıntı yaşamadık çok ilgili sağolsun
cucunns12 Bende post açacaktım isabet oldu😁urfadayım bende 8,5 ay önce doğum yaptım metrolife’da daha iyi bir yer olabilir diye düşünüyorum tekrar hamileyim bende merak ediyorum hastaneleri doktorları fiyatları bende burda kalıyım😊☺️
Esinnur63 cucunns12 cucunns12 şanmed de gidiyorum şuanlık doktorumdan memnunum ama doğum yapan doğum hanesi nasıl temizmi diye merak ediyorum ilgililermi acaba diye
cucunns12 Mervekorkmzz peki sadece eğlenelim ve takibinde mi iyi bir doktor ben doğumda eğer yapılıyorsa vajina daraltma da olmak istiyorum yapar mı acaba
cucunns12 Mervekorkmzz peki sadece gebelik ve takibinde mi iyi bir doktor ben doğumda eğer yapılıyorsa vajina daraltma da olmak istiyorum yapar mı acaba
Esinnur63 Mervekorkmzz ben sordum sgk varsa 15 bin dedi sezeryanda normalde eğer yoksa 30 bün dediler
Birmucize Yasminnnnn gözünüz aydın 🌸 nasıl geçti anlatırmısınız uygun zamanda hasteneyi ebeleri doğum sürecini 🌸
birkimseee Bendiyebiri_ halef hoca nasıl, orda ayse hocaya gitmiştim çok kalabalık doğru düzgün soru soramiyordum hızlı hızlı cevap veriyordu sonra değiştirmek zorunda kaldım, normal doğum yanlisi mi halef hoca, sakin mi nasıl bi yapısı var kusra bakmayın çok soru sormuş bulundum 🙈
Yasminnnnn Birmucize Teşekkür ederim canım Valla benim ki sezeryandi o yüzden ebeleri.falan bilemiyorum tabi ama hastaneden doktorumdan ben çok memnun kaldım benim ki riskli gebelikti hep beni rahatliyirdu herşeyi detaylı bir şekilde anlatıyordu ben normalde urfaliyim Mardin’de oturuyorum ozellikle hatta doğum için bu doktora geldim
Mervekorkmzz cucunns12 çok iyi doktor. Herşeyi ayrıntıli anlatıyor Vajina daraltmayı bilmiyorum gidince sor
Birmucize Yasminnnnn iyi geçmesine çok sevindim bende normal bekliyorum günnur hocaya gidiyorum İnşallah bende memnun kalırım 🌸
Esinnur63 Birmucize bende gülnur hocaya gidiyorum şuan çok memnunum tek sıkıntım içeriye 3 4 kişi alıyo özel soracağım zaman soramıyorum ultrasyon zamanı aklıma gelirse sorarım gelmezse içerde gelirse soramıyorum 10 göz üstünde oluyo
Birmucize Esinnur63 malesef öyle bende kontrollerden bişey anlamıyorum. Çok hızlı geçiyor ama 5 yıl önce kızımın doğumunda onun hastası vardı içerde ona yaptığı muayene ilgi o kadar iyidiki anne gibi dini yönlerde destekledi çok hoşuma gitmişti.
esss_92 birkimseee evet çok sakin bir hoca bende geçen ay akademia da doğum yaptım hasta bakıcısından hemşiresine kdar çok ilgili ve tatlılar bnm doktorum cuma hocaydı..çok çok memnun kaldım
Bendiyebiri_ birkimseee halef hocaya ilkinde de şuanda gidiyorum bı şikayetim olsa falan rahatça konuşuyorum ve bana herşeyi tane tane anlatıyor çok sakin bı hoca wpden numarasini almıştım arasam mesaj atsam cevap veriyor ilk bebeğimde çok aksilik yaşadım harwket azlığı kanamam vardı bebeğimin bı ara kalbi falan durdu sürekli hem teselli etti hemde gereken neyse bak bu yapılacak dedi yaşım ufakti beni en son çare seni sezeryana alırım dedi aynı o şekilde oldu sağolsun şuan ikinci gebeliğim hala onun takibindeyim geçen haftalarda bebeğimde hareket azlığı vardı bişey olursa ara mesaj at dedi ve hemen gel ben sürekli buradayım dedi çok ilgili sağolsun
Melek_c birkimseee bende academia da Ayşe hocaya gidiyorum tabikide kişiden kişiye değişebilir ama ben çok memnunum