senatss bu test hiç güzel değil erken sonuç veren testten almalısınız eczaneden o kesin sonuç veriyor. Bu test bende negatif çıktı aynı gün o dediğim testten aldım pozitif çıktı sonra kanda da çıktı hamile olduğum

Zarifokur normalde bu gün 8. Gün gecikmem bu gğn kadın doğuma gittim ultrasonla baktılar gebelik de yok kistle diyip adet söktürücü verdi göndersin kan almadı bile geçen hafta perşembe kan verdim negatif çıktı geçen hafta negatif çıkmış ztn diye kan bile almadı ama o ilacı kullanasım yok içim içi yiyor varsa kullanırsam nişi olur diye

dora2110 valla anlayamadım başına gelen var mı bilen var mı diye sormak istedim

senatss bu kaset testleri hiç sevmiyorum benimde negatif çıkmıştı ama aynı gün kan vermiştim beta 107 çıkmıştı. Yani bayağı bayağı 5-6 haftalık olmadan çıkmıyor bunlarda

Fatmadali gecikmen oldu mu peki ve kaç gğn olduu 😔 şu 1 haftadır o kadar saçma şeyler yaşıyorum ki bu gğn doktor gecen hafta kan vermişsin negatif çıkmış diye kan bile almadı ultrasonla bakıp kistler yok gebelik de diyip adet söktürücü verdi gönderdi

senatss productor alın marka olarak o genelde erken ve doğru sonuç veriyor elinizdeki test bozuk zaten bilginiz olsun😊daha çok yeni bi gebelikse testte çıkmayadabilir kan verseniz daha iyi olur gibi

senatss ben testi yaptığımda adetime 6 gün vardı daha ama tüp bebek tedavisi gördüğüm için sonuç bekliyordum hatta sabredemedim hem erken yapmış oldum hemde aynı gün gidip kanda vermiştim buna güvenmemiştim. İyi ki de güvenmemişim olmadı deyip yokmuş gibi sigara falan içerdim.. Ama normalde beta 50 üstü olunca çıkması gerekiyor bu testlerde ama çıkmıyor daha doğrusu çok geç çıkıyor bunlarda benim beta 1062 oldu daha anca çift oldu bunda

raabiiiaaaa o tesstin o yamuk cizği gitti hayalet çizgi çıktı sonradan valla bu testler bi tuhaf doktorlar ayrı bi tuhaf bu gğn ultrasonla baktılar kist yok gebelikde yok gecen hafta kan vermişsin oda negatif çıkmış diyip kanıma bile bakmadan adet söktürücü verdi gönderdi ve o ilacı hiç kullanasım yok yemin ederim

Fatmadali ohaaa baya yükselmiş öyle çıkmış yarın tekrar bi erken gebelik deneyeyim bari

Fatmadali geçti 8 gün geçen hafta kan verdim negatif çıktı doktora gittim bu günultrasonla bakıp kistte yok gebelikte geçen hafta da kan vermişsin kana bakmaya gerek yok diyip adet söktürücü verdi ama hiç kullanasım yok bilmiyorum

senatss ben sanki ikinci çizgiyi görüyor gibiyim benim ilk cocugumda reglim 5 gun gecikmişdi ayni boyle oldu ama ikinci çizgide kizardi. Şu an yine hamileyim reglim 4 gun gecikti testim 1 saniyede kizardi

senatss değişikmiş doktor sanki bişey diyemedim 🤷🏻‍♀️ ama geç döllenme falanda olabilir bence sen yinede yarın bi kan ver sonra ilaca başla istersen