senatss saranin_anasi sonradan o 2. Tuhaf cizgi gitti hayalet çizgi oldu şu an gözle görünüyor yarın erken gebelik denesem çok iyi olacak sanırım 🥺😔 tuhaf bir gğn yaşıyorum ztn doktor bile kan almadan adet söktürücü verdi gönderdi
senatss Fatmadali bende pazartesi kadar bekliyim diyorum ne kaybederim pazartesi kadar olmazsam kan veririm sonra ilaca başlarım dedim
Fatmadali senatss oda olabilir sabredebilirim dersen daha iyi olur hatta :) ben biraz sabırsız olduğum için ☺️
senatss Fatmadali sorma böyle dedim de benim de içim içimi yer bu gğn bi bitsin sabah erken gebelik testi yapayım da bş 😅
dora2110 senatss ben bu testten kullandım hiç çizgi çıkmadı güven vermedi açıkçası başka bi marka deneyin mutlaka
senatss Fatmadali dün gece verdim ama negatif çıktı hastalığından gelmedi gelmiyor da bir daha da test yapmayacam rwgl de elbet bi gğn gelir ilaç falan da kullanmayacam😔
Fatmadali Kkklelp 9 temmuzda transfer oldu 15 temmuzda kan verdim 107 çıkmıştı canım. Ama 5. Gün embriyosu olduğu için erken sonuç alabildim diye tahmin ediyorum
senatss isimsiz19 dün gece verdim ama negatif çıktı hastalığından gelmedi gelmiyor da ilaç falan kullanmayacam
TKumsall senatss 3 damladan fazla dökünce böyle oluyor negatif görünüyor ama emin olmak için erken gebelik testlerinden alıp yapabilirsin
senatss maybemom dün gece verdim ama negatif çıktı hastalığından gelmedi gelmiyor da bekleyecem elbet hamile değilsem de rwgl gelecek ilaç falan da kullanmayacam
Kkklelp Fatmadali anldım cnm bende 6. Günde erken gebelik yaptım yani tam olarak 7. Gün sayılmazdı sanırım negatifti bitti dedim eşim destek oldu kan vercem bugün dua et 🤲🏻
Fatmadali Kkklelp ay hadi hayırlısı ile pozitif sonuç alır küçük mucizene kavuşursun inşallah bugün 🙏🏼🫶🏽 senin kaçıncı gün embriyosu