Nezahatozen Bebisbay hayır canım bol su iç dedi değerim cok yüksek cıkmamıstı o yüzden yüksek cıkaydı zaten sıkıntı
Nezahatozen Bebisbay yok sadece 1 kere vermiştim doktor gerek duymadı bol su iç dedi tuzu kes dedi bu kadar
hermione_granger Gayearasatalay enfeksiyon azda olsa var ama ilaç kullanıcak kadar değilmiş bende su içiyorum sadece bol bol canım inşallah senin bir an önce temizlenir
Gayearasatalay hermione_granger inşallah vanım ben de 4 gözle sonucu bekliyorum bakalım ne diyecek hala çıkmadı sonuç
Gayearasatalay Bebisbay bilmiyorum ki canım idrar bakıldı 2 kez birini hastane direkt kendi labaratuvarında baktı onda protein pozitif çıkınca dün tekrar tahlil alıp ana merkezlerine yolladı
Ebrunn_trn Gayearasatalay yok Canm şükür yok yenekelrinize de dikkat ederseniz geçiyor doğuma kadar benim kayboldu kızartma tuz şeker bunları hiç yemedim haşlama tarzı yedim bide bil su içtim
Gayearasatalay Bebisbay kesitim vallahi dünden beri yemiyorum bu değer ne zaman düzelir bilmiyorum ama ne yememem gerektiğini de pek bilmiyorum aslında protein kaçağında
Ebrunn_trn Bebisbay ben ekmek bile sadece günde kepekli yiyirdum tuzsuz zeytin tuzsuz peynir poca açma aklına gelebilecek hamur lar hiçbirini yemedim bir ay sonra düzeldi kızartma salça bile tuzsuz du